NEC Display Solutions of America, un important furnizor de display-uri si proiectoare comerciale, a anuntat astazi disponibilitatea a doua noi monitoare desktop, si anume MultiSync EA271Q si MultiSync P243W.

NEC MultiSync EA271Q

NEC MultiSync EA271Q dispune de o conexiune USB de tip C, care ofera o conexiune la monitor si permite incarcarea unui laptop sau a unui dispozitiv conectat – cu un singur cablu USB. Este ideal pentru utilizatorii de birou mobil, eliminand necesitatea unui cablu de alimentare pentru un dispozitiv conectat la monitor. Acesta include, de asemenea, DisplayPort in / out, care poate fi folosit pentru configurarea multi-monitor cu un singur cablu si ControlSync, care va pastra setarile sincronizate intre mai multe afisaje.

EA271Q ofera un spatiu de lucru mare, cu mai putine distrageri datorita designului sau rabatabil cu 3 fete. Panoul sau de 27 de inch QHD (2560×1440) PLS ofera performanta de inalta calitate a imaginii, imbunatatita prin calibrarea hardware cu motorul SpectraViewII exclusiv NEC.

Alte caracteristici cheie includ:

  • Lumina slaba albastra
  • Senzor uman pentru functionarea cu economie de energie
  • Difuzoare

EA271Q este de asemenea disponibil intr-un pachet de calibrare a culorilor, destinat celor care au nevoie de o precizie excelenta a acestora. EA271Q-BK-SV include afisajul, precum si software-ul de calibrare a culorilor SpectraViewII si un colorimetru Spyder5.

NEC MultiSync P243W

NEC MultiSync P243W de 24 de inch, ofera o precizie a culorilor din clasa business, simplificand fluxurile de lucru pentru proiectarea site-urilor web, editare video si alte activitati asemanatoare, oferind Picture in Picture, Picture by Picture si suport pentru REC-709, sRGB si moduri de culori personalizate. Se potrivește cu orice mediu si cu un suport complet functional (inclinare, rotire, pivotare, reglare inaltime) pentru unghiuri de vizualizare excelente.

Alte caracteristici cheie includ:

  • DisplayPort, HDMI, DVI-D si VGA, hub USB cu DisplaySync Pro (2 în sus / 3 în jos) si un hub USB 3.1
  • Panou IPS de 24 inchi WUXGA (1920 x 1200)

P243W are de asemenea, un pachet de calibrare a culorii. Pachetul P243W-BK-SV, care include afisajul, precum si software-ul de calibrare a culorilor SpectraViewII si colorimetrul MDSVSENSOR3 personalizat NEC.

Monitoarele EA271Q-BK și P243W-BK sunt acum disponibile la un pret minim publicat de 619 $ si 699 $, iar pachetele sunt disponibile pentru 769 $ (EA271Q-BK-SV) si 949 $ (P243W-BK-SV).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.