New World, jocul publicat de Amazon, a depasit cifra de 200,000 de jucatori pe parcursul weekend-ului trecut.

Programul beta al MMORPG-ului New World este in plina desfasurare. In decursul zilei de duminica a ajuns la pragul de 200,000 de jucatori aflati in acelasi timp in joc, conform datelor din SteamDB. New World este acum al saselea cel mai popular joc pe Steam, surclasand titluri precum Team Fortress 2 sau Rust.

Curiosii care isi doresc sa experimenteze acest joc trebuie sa stie ca programul beta va ramane deschis pana pe 2 august 2021. Din pacate, mai intai va trebui sa achizitionati jocul, pentru a va fi conferit accesul.

Acest titlu ar putea avea un viitor promitator, daca ne luam dupa cifrele inregistrate. Spre exemplu, recordul de 200,000 de jucatori face ca acest titlu sa fie de 8 ori mai popular decat incercarea precedenta a Amazon in lumea gaming-ului. Aici ma refer la Crucible, shooter-ul care, in final, a fost anulat.

New World nu este ferit de controverse

Ce-i drept, nu as vrea sa ma grabesc sa fac pronosticuri. Se pare ca New World afecteaza placile video Nvidia RTX3090, in special pe cele fabricate de EVGA. Sunt probleme si cu cele produse de celelalte firme, dar acestea par a fi cel mai afectate.

Plangerile par sa fie constante: ecranul devine negru, ventilatoarele ating viteza maxima, iar apoi sistemul intra in safe mode si se opreste. Unii au spus ca au auzit si un pocnet venind din carcasa PC-ului. Problema ar fi cauzata de numarul de cadre atins in meniuri, care ajung in plafoanele superioare. Dar am mai vazut acest lucru, nu-i asa? In DOOM Eternal, acolo unde oamenii ating frame rate-uri masive, dar fara a-si distruge placile video. Problema reala ar fi ca jocul nu limiteaza consumul de energie al placii video in acea instanta, astfel ca ajunge sa se autodistruga. Jucatorii au fost sfatuiti sa blocheze jocul la 60 de cadre, pentru a nu risca daune asupra componentelor.

EVGA s-a angajat sa inlocuiasca toate placile grafice care au fost distruse.

New World se va lansa pe 31 august. Lansarea initiala va fi exclusiva pentru PC, via Steam.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.