Echipa NewRoSoft s-a calificat in finala turneului MEDION Trophy ce va avea loc la Paris Games in perioada 21-25 Octombrie.
Dupa ce a ratat calificarea la mustata in primele doua cupe de calificare, baietii nostri au reusit in cele din urma sa prinda un loc in grupele MEDION.

 

Echipa noastra s-a luptat de-a lungul calificarilor numai cu echipe franceze. In primul qualifier fishlips, Turuk si NrSClavie au pierdut calificarea cu scorul de 3-1 in fata Cybernation A.

 

In qualifierul cu numarul doi, dupa ce au reusit sa treaca la mustata de Millenium cu scorul de 3-2, au fost invinsi de catre LDLC.Virus. Ghinionul s-a oprit aici, deoarece in ultima cupa de calificare nimeni nu le-a mai stat in cale.

Managerul echipei Chivu „FrozENDruiD” Valentin Geani ne-a transmis o mica declaratie:

„Noi suntem increzatori in fortele noastre, miercuri vom pleca in Franta cu gandul de a ocupa un loc pe podium. Speram ca lipsa teranului Turuk, care nu a reusit sa primeasca la timp viza, sa nu fie o problema pentru echipa. Pe aceasta ocazia as vrea sa-i multumesc lui Andrei „ZeroSkill” Gireada care este patronul companiei Newrosoft, sponsorul nostru”

 

Grupele arata asa:

Grupa 1: Cybernation A, mousesports SC2LDLC.Virus

Grupa 2: Virus Gaming, NewRoSoft.SC2, Millenium

 

Fiecare grupa va avea cate o zi dedicata ei. Toate cele trei meciuri vor avea cate 5 runde de tipul BO1 (patru 1vs1 si unul 2vs2. Echipa care castiga prima trei runde este desemnata castigatoare. Cele mai bune doua echipe din fiecare grupa va avansa in semi-finale (locul 1 va juca cu locul 2).

 

Meciurile se vor desfasura pe niste sisteme MEDION mult prea puternice pentru necesitatile jocului StarCraft 2.

Configuratia arata asa:

Processor : Intel® Core™ i7-2600K
Graphics Card: 2x NVIDIA® GeForce® GTX560
RAM : 6 GB DDR3 SDRAM
HDD : 1000 Go
Gigabit LAN 10/100/1000 Mbit/s
Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

 

Sursa: ESL

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.