Valorant Nations Circuit este primul turneu al jocului din Europa Centrala si de Est. Romania va fi reprezentata de Nexus Gaming.

Romanii spera sa ajunga in primele 4 echipe la primul lor turneu de Valorant. Echipa a fost infiintata in luna ianuarie a anului acesta, iar line-up-ul consta in:

  • Eduard ‘ara’ George,
  • David ‘sysse’ Camarasan,
  • Cristian ‘Every’ Barbonta,
  • Adrian ‘UNCAGED’ Mincan
  • Tudor ‘MCD’ Vartic.

Avand o vasta experienta in FPS-uri, cei de la Nexus au foarte multe sanse sa fure lumina pe scena internationala.

Indiferent de rezultat, prin participarea la aceasta competitie vom castiga experienta necesara pentru a ne imbunatati echipa. Aceasta fiind prima noastra sansa reala sa ne afirmam, vom da tot ce putem pentru a ajunge cat mai departe. – Valorant Nexus Gaming

Valorant Nations Circuit este organizat de Riot Games impreuna cu Polska Liga Esportowa pentru regiunile din Europa Centrala si de Est. Turneul va incepe in aprilie, cand vor concura 8 echipe pentru a castiga premiul de €5.400. Baietii nostrii intra in Valorant Nations Circuit alaturi de o echipa din Ungaria, 2 din Cehia si 4 din Polonia.

Castigatorii ii aflam in urma a sapte runde + play-off-ul (care incepe in a doua saptamana din iunie). Confruntarile se supun sistemului ,,Best of three’’ si fiecare echipa va juca o runda pe saptamana.

In fiecare weekend vor avea loc 5 meciuri:

  • sambata: 2 meciuri (19:00, respectiv 22:00)
  • duminica: 3 meciuri (de la 16:00)

Nexus Gaming ne-a reprezentat in multe turnee si competitii de eSports. E una dintre cele mai cunoscute organizatii de gaming din Romania.

Similar Articles

2 thoughts on “Nexus Gaming ne reprezinta la turneul Valorant Nations Circuits

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.