Portul Xbox Game Pass ofera jocului Nier: Automata BECOME AS GODS EDITION imbunatatiri grafice si de performanta. Portul este manevrat de QLOC, care au declarat ca imbunatatirile au fost implementate in urma unei cereri speciale de la PlatinumGames, dezvoltatorul Nier: Automata.

Lansarea pe Xbox Game Pass este un succes! In sfarsit a fost reparata greseala amatoriceasca in care jocul nu pornea cu rezolutia corecta.

Din pacate, port-ul nu ii ajuta pe milioanele de useri care au jocul pe Steam. Acestia continua sa isi exprime frustrarile postand peste 281 de recenzii negative in ultimele 3 zile. Pe de o parte, au dreptate; 4 ani de probleme tehnice care te impiedica din a te bucura de un joc cumparat nu sunt scuzati usor.

Aproximativ in aceeasi situatie se afla si The Evil Within. Cel mai mare speedrunner al jocului, Jigzaw_Killer, a reliefat cateva aspecte prezente in varianta de Xbox Game Pass, dar nu si de Steam:


Spre deosebire de Nier: Automata, The Evil Within nu e bombardat pe Steam cu review-uri negative. Motivul ar fi lipsa problemelor tehnice la lansarea jocului in 2014, insa asta nu impaca utilizatorii. Cu toate acestea, este de inteles frustrarea cand ai parte de o versiune inferioara doar pentru ca detii jocul pe o platforma diferita.

Fenomenul port-urilor diferite din punct de vedere al calitatii jocului este straniu. Oare se va extinde pe masura ce alti dezvoltatori isi vor vinde produsul pe tot mai multe platforme?

Similar Articles

One thought on “Nier: Automata e portat mai bine pe Xbox Game Pass

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.