Nintendo si Starlight’s Children Foundation distribuie gratuit statii de gaming Switch in spitale din America. Acestea pot fi mutate in diferite saloane pe rotile din dotare si vin preincarcate cu peste 25 de jocuri. De asemenea, consolele sunt construite pentru a fi curatate si dezinfectate cu usurinta, conform protocoalelor.

Nintendo spitale

In U.S., spitalele pentru copii au camere de joaca, insa majoritatea au fost inchise din cauza pandemiei.

Nu-i usor sa stai inchis intr-un salon, mai ales cand interactiunile sociale sunt si mai limitate. Un Switch intr-un spital poate face toata diferenta din lume pentru ridicarea moralului.

„Gaming delivers happiness to kids stuck in the hospital by providing entertainment and much-needed distraction from stressful situations. It can even provide emotional support, resulting in reduced anxiety and improved mood.”

Cat despre jocuri,  The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Maker 2Super Mario PartyPokémon: Let’s Go Pikachu, Super Mario OdysseyStardew ValleyCuphead sau Minecraft sunt doar cateva din titlurile care le stau la dispozitie copiilor.

Lyndon Nintendo Starlight

In ultimii 28 de ani, impreuna cu Nintendo of America, Starlight a distribuit 7.200 de statii de gaming Starlight Nintendo catre 800 de spitale si alte intreprinderi in domeniul sanatatii in toata tara. Totul a fost posibil gratie donatorilor Fundatiei.

In Romania, unde sistemul de sanatate e atat de deplorabil si construirea unui spital ar fi vazuta ca a doua venire a lui Messia, un asemenea gest pare ireal. Dar, macar pentru copii, cred ca putem avea speranta asta. Cum ne da exemplu Daruieste Viata.

Pana si Nintendo, care nu prea se pricep la miscari de P.R. si anuleaza stream-uri si turnee cu jocurile lor in stanga si in dreapta, inteleg importanta sanatatii.

Similar Articles

One thought on “Nintendo aduce statii de gaming in spitale din U.S.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.