In cadrul E3, Nintendo a anuntat o serie de titluri noi pentru anii 2021 si 2022. Streamul a fost difuzat ieri seara, unde au fost dezvaluit titluri precum The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, Metroid Dread, WarioWare:Get it Together si multe altele.

Mult asteptatul E3 a adus multe anunturi, noutati si bineinteles, surprize. Este destul de clar ca 2022 va fi plin de titluri si lansari care bucura gamerii din toata lumea. Nintendo nu s-a lasat mai prejos, deoarece ieri seara streamul lor a inclus o ora de anunturi oficiale si un program de gameplay. Printre acestea se afla unele titluri anticipate, dar sunt si surprize pentru veteranii Nintendo.

 

Kayuza Mishima din Tekken ajunge in Super Smash Bros. Ultimate.

Super Smash Bros.Ultimate isi primeste penultimul caracter: Kayuza Mishima din Tekken. Kayuza Mishima va fi unul dintre personajele DLC ale titlului, iar prezentarea lui a fost conceputa…diferit. O infrangere este mereu o oportunitate de invatare, dar nu cand Kayuza iti arunca personajele preferate intr-o rapa plina de lava… Huh.

Fanii Tekken si Super Smash Bros. Ultimate vor primi mai multe informatii despre Kayuza Mishima curand, iar lansarea oficiala a personajului se va realiza pe 28 iunie, 2021.

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Fanii Legend of Zelda primesc de asemenea vesti bune. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 va fi lansat in 2022, la trei ani de la anuntul oficial din 2019, continuand actiunea din The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Link va explora noile insule din cerurile lumii Hyrule.  Castelul din Hyrule ramane o provocare la fel de mare pentru fani.

 

Metroid Dread apare in toamna aceasta

Lasam ce e mai bun la final, cu un titan al titlurilor Nintendo: seria Metroid isi incheie franciza cu Metroid Dread. Noul joc 2D va fi lansat oficial pe 8 octombrie, 2021. Noua perspectiva pregateste jucatorul pentru o experienta intunecata si elemente horror. Ultimul titlu al francizei este continuarea Metroid Fusion din 2002 si conchide 19 ani de Metroid.

Acestea sunt anunturile mari ale streamului de la E3 al lui Nintendo. Alte mentiuni onorabile sunt urmatoarele:

  • WarioWare: Get it Together!
  • Life is Strange: True Colors
  • Life is Strange: Remastered
  • Guardians of the Galaxy: Cloud Version
  • Mario Golf: Super Rush
  • Fatal Frame: Maiden of Black Water

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.