Compania Nintendo a dezvaluit Nintendo Labo, o noua gama de „jocuri interactive” pentru Nintendo Switch. Labo este urmatoarea evolutie a jucariilor in viata, cu exceptia faptului ca, in loc sa transforme jucariile in personaje in joc, Labo le permite jucatorilor sa isi construiasca propriile jucarii.

Anuntat  pe 18 ianuarie 2017, setul Labo contine 25 de piese de carton pe care jucatorii le pot transforma in diverse obiecte, cum ar fi o undita de pescuit, manere si pedale de motocicleta, o casa mica auto, un pian. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile de pe ecranul comutatorului, acestea conectandu-se apoi la consola in diferite moduri.

Nintendo Labo trailer:

Nintendo numeste aceste lucruri „jucarii” si pare sa incurajeze creativitatea, educatia si sa intre in mod special in inima copiilor. Acestea fiind zise putem spune adio seturilor Lego. Daca aveti copii sub varsta de opt ani, prima achizitie ar trebui sa fie Kit-ul Variety, care promite sa dezvolte creativitatea copilului dvs. cat si imaginatia.

Nintendo Labo este lansat ca doua kituri individuale, acestea fiind Variety Kit si Robot kit, fiecare continand un set de piese din carton pre-facute si alte materiale folosite pentru a face „Toy-Cons” si o carte de joc Nintendo Switch, care contine instructiuni interactive despre cum sa asamblati Toy-Cons si software-ul cu care Toy-Cons poate interactiona.

Kit-ul Variety contine 5 jucarii individuale:

  • o masina cu telecomanda
  • o undita de pescuit
  • un pian
  • o motocicleta
  • o casa

Kit-ul Robot, dupa cum sugereaza si numele va permite sa va creati propriul robot, pe care il puteti pune sa distruga cladiri, OZN-uri etc. Pentru a putea fi controla cat mai bine veti avea nevoie de patru Joy-Cons pentru a utiliza Kit-ul Robot corect, ca in imaginea de mai jos, veti vedea ca exista un Joy-Con pentru fiecare picior, unul in vizor si altul in rucsac.

Pentru a controla obiectele confectionate atasati jucariile create la sloturile specificate si utilizati software-ul care ruleaza pe Switch pentru a-l controla.

Jucatorii pot decora liber piesele din carton folosind culori, benzi si alte materiale de colorat, in timp ce utilizatorii mai experimentati pot inventa noi modalitati de a se juca cu fiecare Toy-Con.

Kit-ul Variety vine la pretul de 70 de dolari, aproximativ 266 de lei. Apoi este kitul Robot, care vine la un pret mai mare de 80 de dolari, aproximativ 304 lei. Ambele kituri vor fi disponibile pentru achizitionare in data de 20 aprilie 2018, precum si setul de personalizare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.