Noctua anunta noi accesorii pentru radiatoare si ventilatoare, ca parte a liniei sale Chromax, care permite configurarea culorilor produselor Noctua pentru a le sincroniza cu schemele individuale de culori.

Completand pad-urile anti-vibratii NA-SAVP1 existente pe negru, albastru, verde, rosu, alb si galben, NA-SAVP1 chromax.grey se potriveste perfect in schema de culori deschise la lumina si dark-grey (gri inchis) a lui Noctua 140 si ventilatoarele liniei redux de 120 mm.

Noile NA-HC5 cromax.black.swap, NA-HC6 cromax.black si NA-HC6 cromax.white sunt capace de radiatoare suplimentare pentru popularele coolere CPU: NH-U14S, NH-U14S TR4-SP3 si NH-U14S DX-3647.

„Am observat o reactie coplesitoare a clientilor nostri la linia chromax care permite utilizatorilor sa customizeze designul vizual al radiatoarelor si ventilatoarelor lor, pentru a crea build-uri unice, individuale, care impresioneaza cu accente de culori subtile si clasice, mai placute decat efectele de iluminare excesiva”, spune Roland Mossig (CEO Noctua).

„Cu noile pad-uri si capace de radiatoare, extindem oferta noastra, oferind clientilor chiar si mai multe posibilitati de coordonare a culorilor ventilatoarelor si permitand utilizatorilor NH-U14S sa-si customizeze coolerele”.

Pana in prezent, pad-urile anti-vibratii NA-SAVP1 au fost disponibile numai pe negru, albastru, verde, rosu, galben si alb. Noua versiune dark-grey (gri-inchis) este o completare ideala pentru ventilatoarele liniei redux de 14 si 12 cm, cum ar fi popularul NF-P14s redux-1500 PWM si NF-P12 redux-1700 PWM.

In mod egal, pad-urile dark-grey pot fi folosite si pentru a adauga o nota subtila de gri la ventilatoarele negre de 14 si 12 cm, cum ar fi NFC-F12 chromax.black.swap sau NF-A14 industrialPPC. La fel ca celelalte seturi NA-SAVP1, noua versiune chromax.grey include 16 pad-uri pentru echiparea a pana la 2 ventilatoare.

In timp ce Noctua ofera capace pentru radiatoarele din seria NH-D15 (S) si coolere CPU pentru seria NH-U12S, noile capace NA-HC5 cromax.black.swap, NA-HC6 cromax.black si NA-HC6 cromax.white au fost proiectate pentru linia NH-U14S.

Modelele NH-U14S, NH-U14S si TR4-SP3 beneficiaza de suport pentru AMD Threadripper, in timp ce NH-U14S DX-3647 ofera suport pentru Intel Xeon. Variantele chromax.black si chromax.white ale NA-HC6 sunt ideale pentru toate build-urile negre sau pe alb-negru atunci cand sunt combinate cu ventilatorul NF-A15 HS-PWM chromax.black.swap.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.