Noctua lanseaza NT-H2, urmatoarea imbunatatire a celei de-a doua generatii a compusului termic hibrid premiat.

Combinand caracteristicile testate ale lui NT-H1, precum usurinta in utilizare si stabilitate pe termen lung, cu o formula de microparticule bine adaptate pentru o performanta termica si mai buna, NT-H2 este o pasta dedicata entuziastilor care vor cele mai ridicate cerinte. In acelasi timp, Noctua a prezentat, de asemenea, un nou pachet de 10g NT-H1, precum si NA-SCW1, un set de 20 de servetele care sunt ideale pentru a elimina compusul termic intr-o maniera rapida, curata si eficienta.NT-H2„Pentru prima data introdusa in 2007 si livrata cu coolere CPU de calitate superioara pentru mai mult de 10 ani, compusul nostru termic NT-H1 si-a dovedit performanta excelenta in nenumarate teste si recenzii”, spune Roland Mossig (Noctua CEO). „Este ales din nou si din nou de catre overclockeri si entuziasti hardware din intreaga lume, nu numai pentru eficienta sa, ci si pentru usurinta aplicarii si curatarii. Astazi, suntem mandri sa prezentam a doua generatie, NT-H2, care ofera performante si mai bune! ”

La fel ca NT-H1, NT-H2 rezista pentru o perioada lunga de timp si datorita stabilitatii sale excelente pe termen lung, acesta poate fi utilizat pe CPU timp de pana la 5 ani. Ambele paste sunt neconductoare si necorporante electric, astfel incat nu exista nici un risc de scurtcircuit si pot fi utilizate cu toate tipurile de radiatoare.NT-H2 va fi disponibil in pachete standard de 3.5g si in pachete extra-mari de 10g, care includ trei (3.5g) sau zece (10g) servetele NA-CW1 pentru o curatare usoara. Pre-umezite cu un amestec de detergent personalizat, aceste servetele sunt ideale pentru curatarea CPU-urilor, GPU-urilor si a suprafetei de contact a radiatoarelor intr-o maniera rapida si eficienta. Pentru utilizatorii entuziasti care isi deconecteaza si instaleaza frecvent coolerele, servetelele NA-CW1 sunt, de asemenea, disponibile separat intr-un set de 20 (NA-SCW1).

Pe langa noile servetele de curatat NA-SCW1 si NT-H2, Noctua a introdus de asemenea un nou pachet de 10g de NT-H1. In timp ce pasta populara a fost disponibila doar intr-un pachet de 3.5g, noua versiune de 10g este ideala pentru utilizatorii entuziasti sau pentru procesoare mari, cum ar fi Threadripper-ul AMD (TR4) sau LGA3647, care necesita volume mai mari de compus termic.

Pret

  • NT-H2 3.5g: 12,90 EUR / USD
  • NT-H2 10g: 24,90 EUR / USD
  • NT-H1 3.5g: 7.90 EUR / USD
  • NT-H1 10g: 14,90 EUR / USD
  • NA-SCW1: 7,90 EUR / USD

Similar Articles

One thought on “Noctua lanseaza NT-H2 si servetelele NA-SCW1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.