Riot Games au venit pregătiţi la ediţia 2012 a convenţiei Gamescom cu două apariţii noi nouţe. Din nefericire, singura dovadă a acestor doi eroi noi este un clip de prezentare de la Gamescom 2012. Însă staţi liniştiţi că am stat să ne uităm atent la ce fac fiecare.

Primul campion este Rengar, the Pridestalker, un campion AD Melee ce foloseşte o mecanici similare cu ale lui Viktor şi Renekton. Acest campion îl puteţi previzualiza direct de pe pagina oficială League of Legends.

 

Al doilea campion este un alt AP mage (de parcă nu s-a săturat lumea de atâta AP) a cărei mecanici se învârte (literalmente) în jurul unor bile ce oferă putere cu fiecare folosire. Campioana, (aţi ghicit, un alt personaj feminin AP) este numită Syndra, the Dark Sovereign, iar kitul ei constă în următoarele:

 

Pasiva ei se numeşte Transcendent, iar mecanica acestei pasive este faptul că fiecare vrajă va primi un efect bonus la rank 5.

 

Q: Dark Sphere – Este o bilă skillshot ce merge într-o linie directă ce provoaca 70 (+16) [.55] magic damage. La rank 5, sferele primesc mai mult damage.

W: Force of Will – Este o vrajă ce se activează de două ori, prima activare apucând o sferă disponibilă sau un minion inamic, iar la a doua activare acea sferă sau minion sunt aruncate în direcţia aleasă, inamicii luând 80 (+19)[.6] magic damage şi un slow de 25% timp de 2 secunde. La rank 5, ţintele vor fi lansate în aer.

E: Dispersing the Weak: Syndra trimite sferele în faţă într-un con, oponenţii primind 60(+13)[.5] magic damage, în acelaşi timp primind şi un knockback şi dacă o sferă atinge un oponent acesta primeşte un stun de 1.5 secunde. La rank 5, raza conului este mai mare.

R: Este ultimata al cărui nume este Unleashed Power, şi din câte se pare, Syndra îşi lansează toate cele 3 sfere (plus încă 2 de la ultimată) pentru a provoca magic damage egal cu AP-ul ei la toţi campionii din jurul ei.

 

 

Cam atât pentru moment, însă vă vom ţine la curent cu noutăţi din lumea League of Legends. Până atunci, Syndra a fost deja dezvăluită acum câteva minute, şi vă vom oferi un clip de la Gamescom 2012 ce conţine gameplay cu ambii eroi.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.