Sony va lansa două serii noi de playere MP3 cu redare video, E450 şi A840, cu funcţionalitate îmbunătăţită şi culori nonconformiste, în pas cu moda.
Seria WALKMAN® E450 este disponibilă în cinci culori inedite, şi o multitudine de funcţii foarte utile. Interfaţa a fost regândită pentru o navigare şi utilizare uşoară. Funcţiile de care dispune E450 sunt destul de interesante: New Scene Search (căutarea unei scene dintr-un clip), SensMe (capabilă să creeze playlist-uri în funcţie de genul melodiilor, pentru diferite stări de spirit), Lyrics Sync (redă versurile pe ecran, şi are un mod karaoke), Language Learning (perminte studiul unei noi limbi), Bookmark (funcţie pentru crearea de playlist-uri), Clear Bass şi Clear Stereo, Virtual Phones (modelare acustică), Content Transfer (drag-and-drop de pe PC sau iTunes).

Datorită compatibilităţii cu Windows 7, fişierele video sunt automat convertite. Autonomia poate ajunge până la 50 ore (MP3) şi 10 ore (video).  

Modelele WALKMAN® E450K (disponibile şi pe negru) dispun de suport pentru difuzoare stereo (din gama de accesorii WALKMAN), care oferă un sunet clar, iar în lipsa unei alte alimentări se pot conecta chiar la bateria player-ului.

Seria WALKMAN® A840 are un design ultra+subţire, un ecran OLED generos de 7.1cm(2.8″), tehnologiile Digital Noise Cancelling şi S-Master Digital Amplifier, o culoare deosebită, alb intes şi capacitatea de stocare crescută până la 64GB(WALKMAN® A847) care suportă aproximativ 15000 de melodii şi 244 ore de redare video.

Cele două serii nu vin singure, ci cu o gamă largă de accesorii printre care enumerăm: dispozitive de conectare portabile, sisteme de boxe şi căşti, alături de huse de silicon şi din piele, pentru protecţia „jucariilor”. Cele două serii vor fi disponibile începând cu luna august 2010.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.