Ubisoft a lansat detalii despre noul DLC gratis, si ultimul, numit „Conflict” pe care il vor lansa pe 24 mai pe PC, PS4 si Xbox One.

Desi developerii numesc aceste adaugiri la jocul lor ”update-uri”, ele sunt DLC-uri in toata regula.

Conform lui Petter Mannerfelt, Game Director pentru The Division: „In al doilea update gratis, Conflict, vom mari cantitatea de high-end loot, si vom adauga, de asemenea, inca 4 seturi de gear. Jucatorii cu un scor mare de gear vor avea posibilitatea de a intra intr-o noua parte a Dark Zone-ului.”

Iata si numele seturilor de gear si specializarea lor:

  • Final Measure este un nou set pentru aparare.
  • Hunter’s Faith este noul set pentru foc de la distanta.
  • Predator’s Mark este noul set de suport.
  • Lone Star este setul care este concentrat pe DPS (demage per second).

1

 

A fost implementat si sistemul de Hijack Extractions pentru Dark Zone. Acum, jucatorii au posibilitatea de a intrerupe o extractie prin taierea franghiei care coboara de la elicopter si de care sunt atasate sacii cu loot. Daca vreun player face asta, tot loot-ul va cadea pe jos. De asemenea, cel care taie franghia devine Rogue, deci oricine il poate ataca. Eu spun ca iese cu scantei.

Misiunile tip Search and Destroy au fost si ele introduse. Totusi, acestea pot fi incepute doar odata ce toate misiunile secundare si encounter-urile au fost completate. Acestea pot fi accesate din safehouse-urile din diferite zone. Petter Mannerfelt a spus ca odata inceputa o misiune, vei avea dispuse pe harta grupuri de inamici, insa acesta nu a specificat daca inamicii sunt alti jucatori sau AI.

Misiunile de eliminarea a unor „High Value Targets” au fost adaugate, si sunt strans legate de misiunile Search and Destroy. Pentru a obtine destule informatii despre tintele de mare interes, esti nevoit sa completezi toate misiunile Search and Destroy. Contractele de eliminare, care sunt pentru lideri de factiuni din joc, sunt atat zilnice cat si saptamanale, iar unele dintre acestea necesita chiar un grup intreg de jucatori pentru a duce misiunea la bun sfarsit.

Cam acestea au fost detaliile pe care Ubisoft le-a postat pe UbiBlog, intr-un Q&A cu Directorul Petter Mannerfelt.

Acum va las si cu un video de prezentare al „Conflict”:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.