INNO3D introduce noua solutie de racire, si anume iCHILL X3. Proiectat in jurul seriei NVIDIA GeForce RTX, acesta se potriveste perfect gamei RTX 20, primii beneficiari fiind INNO3D GeForce RTX 2070 si RTX 2080.


iCHILL X3 este echipat complet pentru a permite disiparea caldurii si optimizarea fluxului de aer, astfel incat sa puteti folosi o placa grafica high-end la limita.

Ani de cercetare si dezvoltare au permis companiei INNO3D sa faca progrese tehnologice, depasind limitele si consolidand expertiza lor in industria placilor de placi grafice.

iCHILL X3 pentru seria NVIDIA GeForce RTX,

INNO3D aduce iCHILL la un nivel care face diferenta pentru gamerii de varf si profesionistii in crearea de design. De asemenea, acesta atinge performante ridicate, avand un control exceptional al temperaturii si un nivel de zgomot extrem de scazut. INNO3D a creat designul sistemului de racire cu switch-uri epice pentru noua editie iCHILL X3, satisfacand cerintele jucatorilor.

„Credem ca designul sistemului de racire cu switch-uri este una dintre cele mai nebune si inovatoare caracteristici din istoria placilor video de gaming”, spune Ken Wong, director de produs la INNO3D. El a adaugat ca „jucatorul nu are nevoie sa achizitioneze o placa cu 2 sau 3 ventilatoare, deoarece le poate avea pe ambele cu o singura achizitie, cat si sa schimbe solutia de racire in functie de nevoile sale.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.