GameInformer, publicaţia de top care ar trebui să acopere în exclusivitate cam tot ce înseamnă dezvăluiri de titluri noi a luat un pumn în bot de la nişte ruşi foarte sârguincioşi care au leak-uit pe internet screenshot-uri din următorul titlu din faimoasa serie first person stealth, Thief.

Am să vă pun screenshot-urile mai jos să vedeţi ce frumos poate să arate acest joc. Chit că pe internet auzi cum mulţi au început să facă comparaţii cu un titlu, anume Dishonored. Îmi pare rău să vă spun, dar Dishonored la rândul său este o mare emulare din punct de vedere artistic şi din punct de vedere al unor elemente de gameplay după seria Thief. 

Dar nu contează, pentru că unu la mână ştim cu siguranţă că vom intra din nou în pielea notoriului hoţ Garrett şi că Square Enix şi Eidos deja lucrau la acest joc de mai bine de câţiva ani, aproximativ 4 din câte ţin minte. Iar luând în considerare performanţa lui Deus Ex: Human Revolution, eu cred că e timpul ca Thief să ridice ştacheta în genul jocurilor FPS (First Person Stealth!).

Detectez puţin de Photoshop în aceste screenshot-uri, dar dacă titlul final are măcar o fracţiune din ce arată aceste screenshot-uri, eu mă declar mulţumit. 

{gallery}2013/01-news/martie/07/thief-leak:171:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.