În cadrul CeBIT (5-9 martie, Hannover, Germania) Thermaltake au prezentat noile lor produse. Acestea continuă invovația în materie de design și performanță și aparțin de 3 brand-uri, Thermaltake, Tt eSPORTS și LUXA2.

Thermaltake este orientat pe carcase, surse și răcire. Au fost prezentate două serii noi de carcase, Urban și Chase, seria de surse Toughpower Grand Digital și seria high-end Turbocharged PSU Evo Blue 2. La capitolul răcire avem atât pe aer (NiC air Cooling Series, Gorb II NB cooler) cât și pe apă (Water 3.0 Liquid Cooling Series).

Judecând și după nume, Tt eSPORTS sunt accesorii orientate spre gaming-ul profesional, create pentru a oferi performanțe solide pentru profesioniști și nu numai. La capitolul audio enumerăm căștile pro-gaming Cronos, Console One, Isurus Dub și seria Chao Dracco. Dacă la CeBIT 2012 au lansat mouse-ul Level 10 M, anul acesta au fost prezentate patru noi tastaturi de gaming: Meka G1, Meka G-Unit, Meka G-Unit Battle Edition și Meka G-Unit Prime edition. Piesa de rezistență a fost o pereche de căști, al căror design a fost realizat în colaborare cu BMW DesingworksUSA și poartă numele Level 10 M Headset. După cum ne-a obișnuit seria Level 10, acestea au un design îndrăzneț și perfomanțe pe măsură; din această serie mai fac parte mouse-ul Level 10 M și carcasa Level 10, ambele cu un design extraordinar.

Seria LUXA2 se îndepărtează de celelalte două brand-uri și oferă produse orientate spre un public mai larg. Nu sunt ceea ce ne-am aștepta de la Thermaltake, dar produsele sunt promițătoare. Găsim sub acest brand o pereche de căști stereo pe Bluetooth și NFC, BT-400, power bank-uri (baterii externe pentru încărcat diverse device-uri) de 2500mAh, 7000mAh și 11000mAh iar ultima adiție sunt accesoriilededicate iPhone 5 și iPad mini (carcase, suporturi etc).

{gallery}/2013/01-news/martie/18:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.