Nvidia anunta un nou bundle Battlefield V pentru placile grafice GeForce RTX si o competitie Battlefield V Shot With GeForce. De asemenea, Wolfenstein II: The New Colossus dispune acum de Nvidia Adaptive Shading (NAS), iar jocul Darksiders III are un nou driver game ready.

Battlefield V vine gratuit cu achizitia GeForce RTX

Gamerii care vor achizitiona o placa grafica sau un sistem cu GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 sau GeForce RTX 2070, de la partenerii Nvidia vor primi o copie a Battlefield V.Bundle-ul va fi disponibil incepand de astazi pana pe 7 ianuarie 2018, in limita stocului disponibil.

 

Saptamana trecuta, Battlefield V a fost primul joc care a beneficiat de DXR ray tracing cand primul release de DXR a devenit disponibil, printr-un patch de joc. Placile grafice Nvidia GeForce RTX le ofera gamerilor experienta suprema in Battlefield V.

Concurs Battlefield V Shot With GeForce Ansel

Nvidia gazduieste concursul Shot with GeForce Ansel, pentru Battlefield V. Gamerii pot intra in modul single-player War Stories si sa capteze imagini din joc cu Nvidia Ansel. Acestia trebuie sa uploadeze o imagine pe platforma Nvidia Ansel Shot With GeForce si sa posteze pe contul de social media cu @NVIDIAGeForce si #SHOTWITHGEFORCE inclus in postare, ceea ce le va oferi posibilitatea de a castiga o placa grafica GeForce RTX. Concursul incepe de azi si se va incheia pe 16 decembrie 2018.

Wolfenstein II: The New Colossus dispune de Nvidia Adaptive Shading (NAS)

Wolfenstein II: The New Colossus este primul joc care va folosi noua functie GeForce RTX: NVIDIA Adaptive Shading (NAS).

Wolfenstein II: The New Colossus utilizeaza API-ul Vulkan si beneficiaza deja de imbunatatirile arhitecturii aduse de Multiprocesorul de Streaming Turing, cum ar fi concurrent floating point, integer execution, noul cache Turing si arhitectura memoriei sheruite. Recent, performantele Wolfenstein II: The New Colossus s-au imbunatatit odata cu adaugarea suportului pentru Nvidia Adaptive Shading (NAS) printr-un patch.

NAS reprezinta o varietate de tehnici care folosesc noua tehnologie Turing de shading a rate-urilor pentru a creste performanta de randare si calitatea acesteia, aplicand un nivel variabil de putere de procesare unor zone diferite ale imaginii. In mod specific, Wolfenstein II: The New Colossus utilizeaza Content Adaptive shading si Motion Adaptive shading.

Cu ajutorul acestor tehnici, Wolfenstein II: The New Colossus ofera performante cu placi grafice Turing mai mari cu pana la 70% fata de predecesoarele Pascal.

Pe masura ce Turing devine platforma principala pentru gaming-ul pe PC, ne putem astepta la un numar tot mai ridicat de jocuri care sa profite de beneficiile arhitecturii.

Gamerii GeForce au un driver nou pentru Darksiders 3

Gamerii GeForce pot descarca driver-ul pentru Darksiders III.

Driverele game ready de la Nvidia sunt disponibile in ziua lansarii sau inainte de lansarea jocurilor si ofera cea mai buna experienta de gaming datorita optimizarilor realizate de echipa de ingineri Nvidia.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.