Nvidia a prezentat in premiera in Romania tehnologiile de ultima generatie ale arhitecturii pentru placi grafice Turing, care ofera o experienta de gaming fara precedent. Evenimentul de prezentare a avut loc in clubul Nexus Gamers Pub din Bucuresti,  inaugurat recent, care dispune de 50 de sisteme PC de ultima generatie, dotate cu placi grafice din seria RTX.

Turing – care ofera o performanta de 6 ori mai mare decat predecesorul sau, Pascal – redefineste PC-ul ca platforma suprema de gaming, cu noi functionalitati si tehnologii care ofera gaming 4K HDR la 60 frame-uri pe secunda chiar si in cazul celor mai solicitante jocuri.

Nvidia RTX aduce cu o serie de instrumente puternice pe care dezvoltatorii de jocuri le folosesc pentru a adauga AI si efecte ray-tracing, inclusiv hardware si software care permit shadere avansate programabile, ray tracing si deep learning.

In cadrul evenimentului NVIDIA a avut loc un showcase care a pus in valoare noile tehnologii Ray Tracing, NVIDIA Ansel RTX si NAS (NVIDIA Adaptive Shading), implementate in jocurile Battlefield V si Wolfenstein II: The New Colossus.

Ray tracing-ul in timp real este o revolutie pentru industria de gaming, intrucat ofera un nivel de realism mult peste ceea ce permit tehnicile de randare traditionale. Studiourile creatoare de jocuri de top deja dezvolta titluri care inglobeaza ray tracing in timp real prin intermediul placilor grafice Nvidia GeForce RTX.

Nvidia Adaptive Shading (NAS) reprezinta o varietate de tehnici care folosesc noua tehnologie Turing de shading a rate-urilor pentru a creste performanta de randare si calitatea acesteia, aplicand un nivel variabil de putere de procesare unor zone diferite ale imaginii. In mod specific, Wolfenstein II: The New Colossus utilizeaza Content Adaptive shading si Motion Adaptive shading.

Nvidia a pregatit pentru perioada sarbatorilor prima campanie nationala de reduceri la produse de gaming: pasionatii vor avea la dispozitie o gama variata de produse din segmentul placilor grafice din generatiile GTX si RTX, sistemelor PC, monitoarelor si laptopurilor de gaming, ale caror reduceri ajung pana la 40%.

De asemenea, in prezent sunt disponibile doua bundle-uri pentru gamerii GeForce care isi doresc sa achizitioneze placi grafice din seriile RTX si GTX. Unul pentru Battlefield V si altul pentru Monster Hunter: World.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.