GeForce GTX a fost nominalizata platforma oficiala pentru jocul Battlefield V pe PC, iar NVIDIA colaboreaza cu DICE pentru a crea experienta suprema de gaming. O serie de cadre spectaculoase cu actiunea din joc sunt disponibile in videoclipul de gameplay pentru Battlefield V care ruleaza pe un PC dotat cu o placa grafica GeForce GTX 1080 Ti.

Videoclipul face parte din stirile disponibile pe EA Play, unde fanii au la dispozitie informatii despre cele mai noi jocuri EA care ruleaza pe PC-uri cu placi grafice GeForce GTX.

Inginerii NVIDIA colaboreaza cu dezvoltatorii de la DICE pentru a le pune gamerilor la dispozitie cele mai importante aspecte ale platformei GeForce, astfel ca GeForce Experience va livra drivere Game Ready, setari optime pentru gameplay, si alte functionalitati specifice Battlefield V. De asemenea, inginerii lucreaza la integrarea celor mai noi tehnologii, optimizarea performantei si imbunatatirea experientei de joc.

Battlefield este una dintre cele mai populare francize de tip ”first-person shooter”, cu peste 54 de milioane de gameri in ecosistemul de console si PC. Battlefield V revine in actiune in cel de-al Doilea Razboi Mondial, pe 19 octombrie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.