Dacă e adevărat sau nu rămâne de văzut. Cert este că ieri, NVIDIA ne-au anunţat că lansează versiunea a doua 3D Vision alături de noile monitoare care oferă suport pentru 3D Vision.

Schimbările aduse nu sunt minore: ochelarii au suferit modificări de design şi în acelaşi timp a fost implementată o nouă tehnologie care se numeşte NVIDIA 3D Vision LightBoost.

Ochelarii 3D Vision 2 au o dimensiune cu 20% mai mare a lentilelor faţă de cei din prima generaţie, un unghi de vizualizare mai mare şi blochează mai bine lumina din mediul înconjurător.

Ramele au fost şi ele refăcute pentru a permite folosirea simultană a căştilor şi a ochelarilor.

 

Tehnologia LightBoost oferă o imagine 3D de două ori mai luminoasă plus o calitate mai bună a culorilor. De asemenea, măreşte şi luminozitatea ambientală pentru a face tastatura şi mouse-ul mai vizibile. Cum face asta, pe noi ne depăşeşte. Întâi spun că lumina ambientală este blocată mai eficient apoi este mărită. Probabil funcţionează pe principii selective. Dar să continuăm.

 

Odată cu lansarea noii generaţii de ochelari 3D au fost lansate şi monitoare certificate NVIDIA 3D Vision 2. Primul dintre acestea este lansat de ASUS, VG278H. Monitorul are o diagonală de 27″, are o rezoluţie full-HD, are o rată de refresh de 120hz şi un timp de răspuns de 2ms.

Acest monitor va fi disponibil începând cu luna octombrie, împreună cu două perechi de ochelari NVIDIA 3D Vision 2 la un preţ de 699$. Alte monitoare compatibile vor fi disponibile în lunile ce urmează de la producători ca Acer şi BenQ.

 

Preţul pentru o pereche de ochelari NVIDIA 3D Vision 2 va fi de 149$ şi vor fi disponibili începând de luna aceasta.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.