Cand vine vorba de carcase, mai tot timpul mai mare e mai bun, dar probabil nu si in cazul de fata. The Manta apare pe scena si este o carcasa micuta dar care promite multe, si din cate se observa, si-ar putea tine promisiuniile.

 
NZXT tocmai au lansat prima lor carcasa pentru Mini-ITX-uri, The Manta, cu un design dragut si chiar si suport pentru mutliple radiatoare pentru racire cu lichid si loc destul pentru cable management.

A fost facut special pentru Mini-ITX-uri iar acesta a permis celor de la NZXT sa reduca dimensiuniile carcasei la 245 x 426 x 450mm. Micuta dar potenta, cadrul exclusiv din otel are loc pentru 3 radiatoare de water-cooling, unul de 120mm in spate si cate doua de 140mm atat in fata cat si deasupra.

Pe langa asta, mai are 3 bay-uri de 2.5 inch si 2 bay-uri de 3.5 inch, 2 port-uri USB 3.0 si un Audio/Mic jack, iluminare a panoului I/O in spate, PSU shroud si HUB PWM integrat. Toate acestea la 7.2 Kg.

Carcasa poate fi cumparata atat cu geam cat si fara, fie in schema de culori Alb/Negru sau Negru/Alb pentru $139.99. NZXT preconizeaza ca livrariile vor avea loc incepand cu 9 Februarie.

Acestea fiind spuse, carcasa de la NZXTpare a fi mai tare decat  Phanteks Evolv ITX folosita de noi pentru NYAC #5

{gallery}2016/news/01-ian/28/nzxt-manta:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.