În data de 22 iunie, OCZ a lansat oficial tastatura Sabre. Cea mai importantă caracteristică a acestei tastaturi o reprezintă cele 9 taste OLED.

Tastatura Sabre este primul periferic premium pe care îl scoate pe piaţă OCZ şi reprezintă intrarea oficială a lor în acest segment.

Cele nouă taste OLED pot fi customizate în fel şi chip, fie pentru a efectua funţii din diferite combinaţii de taste fie pentru macro-uri.
Cel mai interesant lucru adus de această tastatură este posibilitatea de a transpune imiagini în tastele OLED. Astfel, orice fotografie se poate transforma în icon pentru a reprezenta cât mai bine acţiunea aşteptată la apăsarea unei taste.
Partea proastă este că tastele OLED nu poti fi folosite în timpul unui meci dintr-un shooter datorită distanţei mari de tastele WASD,dar pot fi folosite înainte de începerea meciurilor.
De exemplu în Counter Strike pentru cumpărarea unui anumit set de arme.
Aplicaţia care însoţeşte tastatura pare destul de inteligentă, cel puţin din cum este descrisă de cei de la OCZ. Aceasta încarcă un profil anume dacă se detectează o anumită aplicaţie în foreground.
OCZ declară că tastele acestei jucării rezisă la aproximativ 5 milioane de apăsări.

Pentru specificaţii şi informaţii splimentare, mergeţi aici.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.