Safe in Our World isi sarbatoresc anul inaugural prin lansarea 1st Anniversary Charity Game Bundle. E disponibil pe Fanatical pentru minim €5.09 , toate incasarile mergand catre caritate. Fiti rapizi, bundle-ul e limitat; sunt disponibile doar 10.000 de set-uri de key.

Safe in Our World este un ONG caritabil care se ocupa cu Sanatatea Mentala in industria jocurilor video. Banii castigati din bundle vor ajuta la crearea unor cursuri personalizate de Terapie Cognitiv Comportamentala. Dar nu pentru oricine, ci special pentru gameri sau alti profesionisti care lucreaza in domeniu.

Safe in Our World Achievements
Realizarile din primul an

Recent, Jacob Geller, unul din cei mai respectati si populari eseisti de jocuri video de pe YouTube, a facut un stream de 26 de ore in care a strans peste $19.000 pentru Games and Online Harassment Hotline (doar in USA). S-a numit Sword Stream, iar de-a lungul lui a terminat Sekiro: Shadow Die Twice, Hades, Inside, Furi, Metal Gear Rising: Revengeance, cu niste Beat Saber presarat intre.

Am dat exemplul de mai sus pentru ca Sanatatea Mentala e un subiect important care nu trebuie neglijat, mai ales cu atata abuz, crunch si conditii de munca precare prezente pana la cel mai inalt nivel de game-development.

Astfel, 1st Anniversary Charity Game Bundle nu numai ca sustine Mental Health-ul, dar jocurile oferite sunt alese exact cu tema asta in minte. Doar GRIS face toti banii pachetul, dar aici e vorba despre cauza, nu mijloace:

  • AVICII Invector by Tim Bergling aka AVICII / Hello There Games
  • Dear Esther: Landmark Edition by The Chinese Room / Curve Digital
  • Fractured Minds by Emily Mitchell (castigatoare a BAFTA Young Game Designers Award)
  • GRIS by Nomada Studio / Devolver Digital
  • Meadow by Might and Delight
  • RiME by Tequila Works / Six Foot
  • The Town of Light by LKA / Luca Dalco

 

 

Similar Articles

One thought on “ONG-ul Safe in Our World lanseaza primul bundle via Fanatical

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.