Pe 10 iunie, OCZ a lansat un nou SSD. OCZ Agility SATA II 2.5” Solid State Drive este cea mai nouă adiţie liniei de SSD-uri oferite de OCZ şi se adresează segmentului mainstream. Motivul lansării acestui model este de a oferi utilizatorilor de HDD-uri clasice o alternativă relativ ieftină.

Noile drive-uri de la OCZ vor fi disponibile în trei arome, 30GB, 60 GB şi 120 GB. Preţurile acestora nu sunt chiar atât de mici încât să fie o adevărată alternativă a HDD-urilor, dar sunt ceva mai accesibile decât alte SSD-uri.

Performanţa la citire oferită de seria Agility este undeva între 185MB/s şi 230MB/s, iar la scriere se pot atinge rate de transfer de maxim 135MB/s..
Dintre cele trei variante de SSD-uri, cel mai leneş este modelul cu o capacitate de 30GB, lucru care era şi de aşteptat. Preţul acestuia este de 156$ pe Amazon.

Cel mai interesant este modelul de 60 GB, acesta oferă acelaşi de performanţă ca modelul de 120 GB şi are un preţ mult mai mic, fiind disponibil tot pe Amazon la 240$. Varianta de 120 GB este destinată celor care nu ţin seama de preţuri şi pentru care 359$ nu reprezintă un obstacol în calea performanţei.

Mai multe informaţii găsiţi aici

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.