Blizzard aduce schimbari mari in franciza Overwatch, tranzitionand modul de joc din 6v6 in 5v5 odata cu aparitia Overwatch 2.

Overwatch, franciza bazata pe clase de eroi, va avea parte de schimbari drastice odata cu lansarea celui de al doilea joc. Overwatch 2 va fi schimbat intr-un joc 5v5 de la modul clasic player-versus-player 6v6.

Anuntul a fost facut de Aaron Keller timpul unui livestream pe canalul oficial de YouTube. Noua compozitie va consta in doi DPS (damage per second), doi suporti si un singur tank. Cu un tank mai putin decat eram obisnuiti.

Overwatch 2 Developer PVP Livestream

Explicatia lui Keller, noul director al jocului dupa ce Jeff Kaplan a parasit Blizzard, este ca schimbarile aduse vor face jocul mai usor de inteles. Atat pentru jucatorii care iau parte la actiune, cat si pentru cei ce prefera sa priveasca profesionistii in actiune.

In urma testarii altor compozitii precum 4v4 sau 7v7, s-a ajuns la concluzia ca 5v5 este solutia optima.

Cu un tank in minus, cei de la Overwatch 2 au explicat ca e nevoie de niste ajustari la acest rol. Asadar, eroii de tip tank vor primi schimbari in favoarea razei de atac si a damage-ului. De exemplu, Winston, va avea un atac ce ii va permite sa atace inamici la o distanta mult mai mare.

Schimbarea compozitiei inseamna si schimbarea hartilor de joc. Ele vor fi ajustate in asa fel incat sa se muleze pe noua compozitie bazata pe un tank.

Avand in vedere ca Overwatch pierde tot mai mult public in e-sports, aceasta schimbare doreste sa extinda scena competitiva a jocului. De asemenea, multi profesionisti au parasit jocul in favoarea altora, precum mutarea lui Sinatraa la Valorant. Overwatch 2 nu are inca data de lansare, insa Blizzard a anuntat ca jocul nu va aparea anul acesta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.