Overwatch are foarte mult potential sa creasca in continuu, iar un editor de harti ar aduce si mai mult content.

Daca aruncam o privire foarte atenta la hartile din Overwatch, vom vedea ca s-a depus foarte munca la ele, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al balantei.

Intrebat pe forumurile Battle.net de un editor de harti, Jeff Kaplan, director-ul proiectului Overwatch, a raspuns pozitiv. Acesta a declarat: „Suntem deschisi spre dezvoltarea unui map editor pentru Overwatch, asta candva in viitor. Dar avand in vedere faptul ca Overwatch a fost creat cu un engine total nou, nu este foarte usor sa cream asa ceva, si nu se va intampla destul de curand.”

Faptul ca am aflat ca cei de la Blizzard sunt deschisi spre un asemenea feature este ceva foarte important. Ne uitam putin la orice alte jocuri care permit modding, precum CS:GO sau Fallout 4, si vedem cum nu prea isi pierd din popularitate. Ce sa mai spunem de Overwatch, care este un joc precum CS:GO, dedicat competitiei si eSports, care a ajuns la 25 de milioane de jucatori in toata lumea.

Un alt reper este introducerea Server Browser-ului acum doua patch-uri, jucatorii ajungand sa creeze lobby-uri foarte interesante, cu diferite reguli, cu diferite moduri de joc.

Overwatch beneficiaza in momentul de fata de 15 harti, impartite in 5 categorii inegale ca numar.

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.