Overwatch primeste mai mult content, fiind vorba de un nou erou pentru categoria de atack – Doomfist.

Si stiu ca majoritatea celor care jucati Overwatch vreti sa stiti daca Terry Crews este sau nu vocea lui Doomfist – din pacate, nu este. Probabil pe Blizzard i-ar costa prea mult sa-l aduca si sa-l plateasca pe Terry de fiecare data cand vor sa faca replici noi pentru Doomfist.

Doomfist e un erou de atac, venit pe PTR deja, la cateva zile de la ultimul teaser al Blizzard facut pe Twitter. L-am jucat si pot sa va spun ca este foarte mobil, desi este un erou bazat pe melee, are si hand cannon-ul care ii permite sa lupte la distante mici spre medii cu alti eroi. Rocket punch-ul e cea mai puternica abilitate, care isi face charge in niste etape, cu cat charge-ul fiind mai mare, cu atat mai repede fiind lovitura. Poate fi folosita si pentru a calatori mai repede pe harta. Seismic slam si rising uppercut sunt un combo perfect – cu seismic slam se aduce inamicul mai aproape, iar upper cut-ul il trimite in aer cu ajutorul loviturii. Upper cut-ul poate fi folosit si pentru a se urca pe portiuni elevate ale hartii.

Meteor strike, ultimata, m-as fi asteptat sa puna toti eroii inamici la pamant, dar doar ii da laoparte, dand damage AOE.

Noul erou poate fi jucat pe PTR.

Iata video-ul de prezentare, iar mai jos de el aveti un gameplay:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.