Pagan Online, un joc RPG de actiune creat de Wargaming si Mad Head, va iesi din versiunea Early Access pe 27 august.

La lansare, jocul va cuprinde update-uri extinse si sisteme reorganizate bazate pe feedback-ul jucatorilor din timpul sesiunii Early Access. Pagan Online combina clasicul joc de actiune RPG, cu sesiuni bazate pe actiune PvE, personaje unice si batali care va provoca chiar si jucatorii cei mai experimentati. Versiunea lansata va avea un pret de 24.99 Euro.

Iata continutul nou si schimbarile cu care vine Pagan Online la lansare:

  • Full story campaign – Continand opt acte totale, noi zone si harti si doi sefi noi.
  • Click-to-move controls and full controller support – Proiectat initial pentru comenzile WASD, schema de control a fost extinsa datorita cererii populare.
  • Two new playable characters – Extinderea listei de eroi pe care jucatorii ii pot alege:

– Elden – Este o bestie din gheata, rapid si agil, cu viteza mare de atac, capabil sa incetineasca si sa inghete potentialul adversarilor cu fiecare lovitura.

– Hector – Un rapitor agil care este specializat in tot ce tine de foc. Arma lui este blunderbuss si el foloseste trucuri murdare pentru a mentine campul de lupta aprins.

  • Fabled Weapons – Unele arme legendare ar putea fi imbunatatite la Fabled prin depasirea celor mai dure batalii ale Pagan Online.
  • Schools of Magic – Seturi de unelte extrem de rare, care sporesc statisticile si ofera un nou aspect indraznet.
  • Revamped crafting and loot drop systems – Crearea unor iteme valoroase, diverse si imediat utilizabile, in timp ce retetele devin tot mai rare si au un impact urias.
  • All-new skill trees – Lasarea jucatorilor sa creeze si sa perfectioneze eroii unici prin imbunatatirea, modificarea si deblocarea noilor abilitati.
  • End-game content – Furnizarea de noi tipuri de provocari pentru jucatori de a experimenta evolutia continua a eroilor preferati.

„De cand am inceput testarea closed alpha in urma cu 10 luni, Pagan Online a evoluat in mod constant cu ajutorul jucatorilor nostri”, a declarat Uros Banjesevic, Chief Creative Officer al Mad Head Games.

„In timpul celor 4 luni de Early Access am implementat schimbari masive si noi caracteristici si mecanisme uimitoare pentru a oferi cea mai buna experienta de 1,0 la lansarea completa. Va fi, literalmente, un joc diferit. ”

Versiunea Early Access a Pagan Online este disponibila pe steam sau Wargaming.net la pretul de 19.99 dolari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.