PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania si in acelasi timp un reper pentru toti cei pasionati de tehnologie, da startul unei noi campanii in care ofera reducere pentru unul din produsele AMD cumparate in combinatia procesor + placa video.

Astfel, in perioada 8-24 mai 2020, cei ce vor cumpara un procesor AMD si o placa video Radeon, vor beneficia de 15% reducere la unul dintre acestea.

Reducerea se aplica produsului cu valoare mai mica si nu poate fi aplicata produselor din gama Business sau resigilate.

Serviciile informatice moderne, aplicatiile complexe, dar mai ales jocurile necesita in general un sistem de calcul performant. Un procesor puternic si o placa video pe masura, reprezinta elementele definitorii ale unei astfel de configuratii, mai ales daca esti si pasionat de jocuri.

De aceea, PC Garage vine in intampinarea celor ce vor sa faca un upgrade in perioada urmatoare, sau care vor sa construiasca un nou PC, cu o oferta foarte atractiva. Aceasta este una diversificata, cu produse destinate atat entuziastilor, cat si celor cu un buget mai redus.

Spre exemplu, pentru segmentul de hardcore gamers, se poate opta pentru achizitia unui procesor AMD Ryzen 9 3900X si a unei placi video Radeon RX 5700 XT, obtinand astfel o reducere de 275 RON.

Pentru cei cu un buget mai redus, recomandam un duo extrem de fiabil, format din AMD Ryzen 5 3600 si XFX Radeon RX 570 RS. Acestea impreuna vor fi disponibile la un pret de 1.494 RON, dupa aplicarea reducerii de 15%.

Radeon RX 570 RS este o placa video ce ofera un raport perfomanta/pret foarte echilibrat, fiind perfecta pentru pasionatii de jocuri cu un buget mai redus.

Multumita nucleului grafic fabricat pe 14nm cu 2048 unitați de procesare ce ruleaza la frecvențe de pana la 1284 MHz, aceasta permite rularea in condiții excelente, la rezoluție 1080P si detalii maxime, a unor jocuri precum Assassin’s Creed Unity, The Division, Battlefield V, Metro Exodus, Just Cause 4, PUBG, Fortnite, Far Cry 5 sau The Witcher 3: Wild Hunt.

PC Garage AMD 15%

Nu sunt uitati nici cei ce vor sa construiasca un nou PC de gaming, expertii PC Garage recomandand doua configuratii, una pe utilizand placa video RX 5700 XT, iar celalalt build este dotat cu RX 5600 XT.

Similar Articles