Noul sistem introdus de Riot Games este unul memorabil pentru acest joc: daca jucatorul X primeste 4 report-uri la sfarsitul meciului chat-ul va fi verificat, iar daca intr-adevar a fost toxic in acel meci se analizeaza mai multe meciuri si daca intr-adevar este toxic va fi avertizat prima oara, apoi va urma un ban de 2 saptamani si apoi banul permanent.

Toate report-urile vor fi verificate manual, asadar sa zicem ca intr-un meci ai avut scorul 0-20-0 ; K-D-A (repet, meci unlucky nu troll)  si nu ai fost deloc toxic nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca nu vei fi banat pentru asa ceva.

Doamne de cat timp asteptam momentul asta legendar, de aproximativ o luna am inceput sa am bind pe tasta G1 de pe tastatura /mute all, nu pentru ca sunt eu debil mintal si injur jucatorii NON-TOXICI ci doar ca atunci cand faci un „play” in high-elo jucatorul profesionist care a jucat in LCS acum 2 ani se enerveaza si incep sa te injure. Sau mai rau dai de vreun DarkWinJax sau vreun alt flamer profesionist ;~} si nu ai ce sa faci decat sa ii dai mute si sa te rogi la Dumnezeu ca primeste 4 report-uri si la anul sau poate peste 2 ani contul sau va fi banat.

pozatox

Daca cumva esti un jucator toxic si ai injurat tot meciul si nu esti la prima abatere in maxim 15 minute contul tau va fi banat si vei primi pe mail chat log-urile pentru care ai fost banat si motivul. In cazul in care esti la prima abatere vei primi un „card de reabilitare” si daca vei deveni peste noapte NON-TOXIC Riot Games nu o sa te baneze :). 

De asemenea eu au in minte si cateva idei interesante:

  • carduri de reabilitare in clientul de joc
  • notificari pentru jucatorii care au reclamat un jucator ce a fost pedepsit
  • imbunatatiri aduse chat-ului si restrictii aplicate jocurilor ranked
  • recunoasterea mai rapida a gameplay-ului negativ, de exemplu în cazul jucatorilor care se lasa intentionat ucisi
  • recompense si puncte de onoare acordate pentru buna comunicare si comportamentele pozitive

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.