Philips lanseaza monitorul 241B7QGJ. Acest monitor LCD de 24 de inchi (23.8 inchi) cu rezolutie Full HD, noul etalon pentru monitoare ecologice, ofera profesionistilor preocupati de mediu un instrument performant pentru sporirea productivitatii la locul de munca.

In completarea functiei de  eficienta a folosirii energiei electrice, prima de acest gen din industria producatorilor de monitoare, cutia de ambalare reciclabila in totalitate si indeplinirea multiplelor standarde ecologice internationale, Philips 241B7QGJ ofera utilizatorilor o gama larga de functii ergonomice de inalta performanta. Acestea includ panou IPS, rezolutie Full HD, tehnologiile SmartImage, SmartContrast si SmartResponse, USB-ul standard 3.0, difuzoare incorporate si baza SmartErgo, care impreuna asigura confortul utilizatorului.

Cel mai ecologic monitor din lume

Monitorul 241B7QGJ sprijina angajamentul asumat pe termen lung de catre Philips cu privire la durabilitate si protejare a mediului inconjurator. Cel mai ecologic monitor creat vreodata a fost conceput special pentru a avea cel mai mic impact asupra mediului. Compus din materiale usoare, 85% din ele fiind plastic reciclat cu certificat TCO Edge, monitorul este complet lipsit de substante daunatoare cum ar fi plumbul, mercurul, halogenul si PVC/BfR.

In plus, toate componentele din plastic, partile de metal ale structurii si materialele de ambalare sunt 100% reciclabile. Acest monitor sprijina astfel economia circulara, contribuind in acelasi timp la reducerea consumului resurselor globale si a tuturor emisiilor asociate transportului. Consiliul Electricitatii Ecologice a acordat monitorului certificarea ecologica EPEAT, care atesta design-ul si performanta sa ecologica.

O cale sustenabila pentru productivitate

Profesionistii din toate industriile doresc tehnologii care sa-i avantajeze, iar Philips 241B7QGJ este un varf de gama, care ofera calitate si confort in afara de sustenabilitate. Rezolutia Full HD si panoul IPS confera imagini extraordinar de clare care pot fi observate din aproape orice unghi.

Rama ultra-subtire asigura asamblarea fara efort, in timp ce tehnologiile SmartImage, SmartContrast si SmartResponse garanteaza calitatea maxima a imaginilor si a video-urilor in orice circumstanta. Si pentru ca orele lungi in fata calculatorului sunt adesea asociate cu oboseala, monitorul este dotat cu solutii eficiente pentru maximizarea confortului ochilor.

Acestea includ o suprafata de monitorizare antireflexie, functiile LowBlue si Flicker-free pentru o vizualizare mai buna, o baza ajustabila SmartErgo si suport VESA pentru a permite utilizatorilor libertatea de a alege o pozitie care sa ii avantajeze.

Cel mai eficient monitor din lume din punct de vedere energetic

Eficienta energetica sta la baza asigurarii unei amprente mai mici de carbon. Echipat cu o serie de tehnologii de economisire a energiei, monitorul Philips 241B7QGJ furnizeaza o reducere substantiala a consumului de energie – un beneficiu atat pentru mediu, cat si pentru bugetul utilizatorilor.

Printre aceste tehnologii de inalta performanta pentru reducerea consumului se numara PowerSensor, care determina prezenta sau absenta utilizatorului prin semnale infrarosii inofensive si reduce automat luminozitatea ecranului in consecinta. Aceasta inovatie este responsabila pentru pana la 80% din economia de energie.

Dar asta nu e tot – Philips 241B7QGJ ofera un nou design, cu iluminare redusa pentru o luminozitate optima cu consum minim. Tehnologia LightSensor distinge lumina ambientala si regleaza ecranul automat, iar comutatorul Zero Power stopeaza definitiv pierderile de energie care pot aparea la monitoarele conventionale chiar si cand acestea sunt oprite. Consumul monitorului masurat cu EnergyStar 7.0 este de 11 wati, iar gradul energetic A++ subliniaza eficienta energetica de neegalat a monitorului Philips 241B7QGJ.

”Philips se dedica furnizarii de tehnologii de inalta performanta care imbina inovatia cu sustenabilitatea. Monitorul Philips 241B7QGJ este alegerea ideala pentru profesionisti care doresc sa-si imbunatateasca productivitatea intr-o maniera responsabila, ecologica.”  – Stefan Sommer, Director de Marketing & Business Management Europe MMD

Pret si disponibilitate

Monitorul Philips 241B8QJEB va fi disponibil incepand cu luna ianuarie 2019 la un pret recomandat de 1.069,00 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.