MMD lanseaza monitorul Philips 499P9H Brilliance cu raport de aspect 32:9 si ecran LCD curbat SuperWide. Monitorul premiat cu diagonala de 49 de inchi ofera utilizatorilor profesionisti o multime de functii performante cu ajutorul carora pot transforma fiecare minut in unul mai eficient, mai productiv si mai placut.

Echipat cu un ecran SuperWide, o rata de aspect de 32:9 cu rezolutie ultra-high, Philips 499P9H ofera o grafica uluitoare pe un format larg si este alternativa ideala a unei configuratii de doua monitoare Quad HD de 27 de inchi. Mai mult de atat, vine echipat cu o statie de andocare USB-C, care ofera beneficiul unui transfer de date foarte rapid si conexiune flexibila, un pop-up webcam si un design prietenos cu mediul.

Spatiu de lucru incapator

Monitorul dispune de un format extins si un design modern premiat care vine cu un ecran curbat de 1800r care reflecta forma naturala a ochiului si vine de jur imprejurul utilizatorului, minimizand astfel orice distragere si maximizeaza confortul. Mai mult, frumusetea acestui monitor consta in latimea considerabila care confera capacitatea de a spori productivitatea.Setarea unui spatiu de lucru cu un ansamblu de mai multe monitoare poate fi data uitarii, deoarece monitorul Philips 499P9H asigura un spatiu de desfasurare de 49 de inchi, echivalentul a doua monitoare de 27 de inchi Quad HD 16:9 puse unul langa altul. Utilizatorul are astfel libertate de lucru, poate compara documente sau se poate ocupa de mai multe fisiere simultan, fara sa fie nevoit sa deschida ferestre unele peste altele, sa dea scroll sau zoom.

Mai mult, daca mai multe monitoare vor fi alaturate, un comutator KVM MultiClient integrat actioneaza impreuna cu functia de Multi-View pentru controlarea a doua ecrane simultan cu o singura tastatura si un singur mouse, economisind si mai mult timp si spatiu.

O experienta vizuala captivanta

Cu un ecran de asemenea proportii, calitatea inalta a imaginii este obligatorie. Si la acest capitol Philips 499P9H se remarca fata de competitori. Rezolutia Dual Quad HD (5120 x 1440) permite densitatea mai mare a pixelilor si detalii mai accentuate, in timp ce tehnologia HDR 400 certificata VESA confera culori stralucitoare, umbre si nuante de alb bine definite, aducand imaginile la viata si asigurand profunzime optima si nuantare.Pentru un camp vizual acoperit aproape in totalitate, panoul VA LED oferit de Philips se bazeaza pe tehnologie avansata de aliniere verticala ce realizeaza o rata de contrast static ridicata, rezultand in imagini clare din orice unghi de vizualizare. Designerii CAD, graficienii, arhitectii, inginerii, fotografii si toti ceilalti profesionisti pentru care precizia si acuratetea culorilor este necesara vor fi pe deplin multumiti de acest monitor.

Proiectat pentru profesionistul modern

Odata cu locurile de munca echipate inr-un stil modern, care solicita in permanenta flexibilitate, dinamism si adaptabilitate, profesionistii au nevoie de echipamente care sa tina pasul. Monitorul Philips 499P9H satisface aceasta nevoie prin multitudinea de functii care ajuta utilizatorul sa maximizeze eficienta la locul de munca.Statia de andocare USB-C 3.1  incorporata, cu functie de alimentare joaca un rol cheie in cresterea productivitatii utilizatorilor aflati mereu in miscare. Cu ajutorul tehnologiei USB 3.1 de mare viteza, transferul de date este mai rapid, iar conectorul USB-C reversibil permite o conectare simpla si eficienta, cu un singur cablu.

Perifericele, precum si notebook-urile, pot fi conectate direct la monitor pentru a transfera fisiere, a viziona continut video si multe altele. Pentru a completa experienta integrala de andocare, monitorul ofera notebook-urilor o conexiune securizata prin cablu portului integrat RJ45. Pentru confort si securitate sporita, monitorul include un webcam echipat cu recunoastere faciala Windows Hello, care poate fi ascuns in mod discret si sigur atunci cand nu este utilizat.

Pentru Philips confortul utilizatorului a fost intotdeauna o prioritate, asa ca monitorul 499P9H ofera utilizatorilor multiple experiente vizuale precum functiile Flicker-Free si LowBlue Mode, dar si caracteristici ergonomice eficiente cum ar fi un stand reglabil cu functii de inclinare si un suport VESA.

Monitorul Philips 499P9H va fi disponibil incepand cu luna martie la un pret recomandat de 5.119,00 lei

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.