Trupeţi mici şi mari – de preferat mai mari de 18 ani- WASD.ro pune umărul alături de Playtech la promovarea unui eveniment care până în momentul de faţă nu a mai avut loc în România – un LAN Party 3D – Playfest 3D.

Cum cele mai reuşite atacuri sunt cele surpriză, din spatele liniilor inamice, ASUS şi Gameshop ne-au informat că au pus mâna pe informaţii strict secrete şi că vor face tot posibilul ca atacul să fie unul reuşit.

Planul presupune înarmarea unui număr cât mai mare de combatanţi cu mouşi, pad-uri şi căşti şi antrenarea lor pentru un singur scop: acela de a nimici vineri, 26 noiembrie, în clubul „Le Studio R2” din Regie, orice formă de rezistenţă. Este de preferat consumarea în prealabil a unor băuturi energizante şi repaus prelungit deoarece înfruntarea va ţine până dimineaţă.

După asaltul de care vorbeam se plănuieşte sărbătorirea victoriei şi decorarea celor mai buni combatanţi.

Încorporările se fac aici : http://playfest.playtech.ro/ şi pentru că în această luptă suntem aliaţii Playtech, vom oferi şi noi la rândul nostru cinci invitaţii la eveniment. Astfel, primii 5 oameni care comentează această ştire vor primi din partea WASD.ro şi Playtech o invitaţie la petrecerea din R2. Cei cinci vor fi contactaţi ulterior pentru a ne furniza datele lor personale.

Pe loc repaus!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.