Bundle-ul PlayStation Pro in editie limitata The Last of Us 2 va fi disponibil de pe 19 iunie, odata cu lansarea jocului. In pachet sunt incluse consola cu gravura speciala, controller-ul cutomizat, jocul in carcasa si un cod pentru continut digital (tema personalizata, avatare etc).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3TFK6hnhckI[/embedyt]

 

Consola vine cu un finisaj mat pe suprafata caruia e gravat tatuajul lui Ellie. Controller-ul in culoarea Steel Black la fel, pe manerul din dreapta fiind tot vorba de gravura tatuajului iar pe touchpad un imprimeu cu logo-ul jocului. Controller-ul va putea fi achizitionat si individual, consola fiind valabila doar in bundle. Acelasi tatuaj si logo se va regasi si pe noile casti wireless Steel Black de la PlayStation.

„Atunci când am dezvăluit primele informații despre The Last of Us Part II, nu am știut cât de repede vor ajunge fanii să îndrăgească tatuajul lui Ellie. După o singură zi au început să apară în social media fotografii cu versiuni reale, iar de atunci fanii au împărtășit cu noi constant astfel de imagini.

Acesta devenise deja un simbol al jocului și al comunității, la fel ca logo-ul Firefly din primul joc. Alegerea a fost una evidentă, dar întrebarea pe care ne-am pus-o a fost: Dacă am putea să-l gravăm? Era ceva ce nu se mai făcuse, așadar nu eram siguri că este realizabil, dar datorită eforturilor incredibile ale echipelor PlayStation, am găsit cea mai bună variantă.

Rezultatul este unul foarte special – un design care onorează pasiunea fanilor noștri incredibili și o piesă pe care și noi am fi mândri să o avem în colecție. Abia așteptăm să îl puteți vedea personal și să trăiți experiența The Last of Us Part II!” – John Sweeney, Art Director Naughty Dog

Similar Articles

3 thoughts on “PlayStation anunta noua gama de produse The Last of Us II

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.