Smart IT este o competiţie care se adresează tinerilor programatori ce vor să îşi arate măiestria în dezvoltarea de aplicaţii web şi mobile şi va include premii în valoare de peste 7000 €.  Acum că v-am atras atenţia să dezvoltăm puţin subiectul. Competiţia începe astăzi şi se va încheia pe data de 10 noiembrie.

În această perioadă, tinerii programatori îşi pot înscrie aplicaţiile pe site-ul Playtech.ro, aici. Cele mai bune 10 aplicaţii vor intra în finală şi vor fi prezentate juriului şi publicului în cadrul unei mese rotunde care va avea loc pe data de 16 noiembrie, în clubul Tribute din Bucureşti.

Atenţie: echipele pot avea maxim 5 membri şi nu există limitări în ceea ce priveşte suportul sau platformele web / mobile! Condiţia esenţială pentru a participa este ca aplicaţiile să nu fi fost făcute publice până la data de 17 octombrie. Acum puteţi intra în laboratoarele secrete şi vă puteţi apuca de programat.

 

Criteriile care vor fi urmărite în analizarea aplicaţiilor sunt următoarele: originalitatea ideii, creativitate, implementare – design şi performanţă, utilitate practică şi impact potenţial.

Jurizarea se va face de către reprezentanţi tehnici din cadrul unor companii cu renume: Microsoft, RIM, TotalSoft, Nokia şi Kolektiv Studio. Va exista şi un juriu mai puţin tehnic constituit din bloggeri din zona IT: Cristi China Birta, Cristi Dorombach şi Dan Dragomir.

 

Succes!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.