SUP3R5, compania din spatele editiilor limitate de PS5 cu tematica PS2, a anulat toate precomenzile. Echipa lor a inceput sa primeasca amenintari in seara cu pricina.

Compania a produs 304 console PS5 (standard + digital) si 500 controllere tematice PS2. SUP3R5 voiau sa onoreze aniversarea lansarii PS-ului de pe 4 martie 2000, produsele ajungand la clienti undeva in primavara. Preturile erau urmatoarele:

  • PS5 Standard: $750
  • PS5 Digital: $650
  • DualSense: $100

PS2-themed-PS5-canceled

In decursul zilei de 9 ianuarie, SUP3R5 au spus ca au primit amenintari credibile si ca nu vor onora comenzile din aceasta cauza. Insa, ca dovada pentru multi care i-au acuzat de scam, compania a inceput sa emita rambursari pentru toti clientii. Unii au raportat deja ca si-au primit banii inapoi.

Unul din motivele speculate pentru amenintari ar fi ca cererea a depasit orice asteptari. Imediat dupa inceperea precomenzilor, unii utilizatori au spus ca plata a fost efectuata fara a fi primit vreun mail de confirmare. SUP3R5 au cerut imediat acestora o a doua sansa, insa lucrurile au mers din rau in mai rau.

Acum, contul lor de Twitter nu mai e activ, fiind principalul canal unde comunicau cu publicul. Twitter poate deveni toxic cat ai zice Fulger ?, deci nu cred ca e cazul de alte speculatii.

SUP3R5
Asta au primit cei care au plasat precomenzile

SUP3R5 nu sunt in niciun fel afiliati Sony. Aceasta versiune de PS5 era complet neoficiala si foarte vulnerabila la atacurile legale ale japonezilor.

Customize My Plates a incercat sa faca faceplate-uri custom de PS5 inainte, dar Sony i-a amenintat cu tribunalul daca isi duc afacerea pana la capat. Dbrand, o companie foarte indragita de comunitate pentru skin-uri de telefoane, laptop-uri, console, casti etc., au inceput si ei sa faca faceplate-uri negre pentru PS5, provocand Sony sa ii opreasca.

Similar Articles

3 thoughts on “Precomenzile de PS5 in editie limitata PS2 au fost anulate din cauza amenintarilor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.