Vice-presedintele departamentului de marketing Sony, Eric Lempel, a anuntat ca fanii vor sti din timp cand va fi PS5-ul disponibil pentru precomenzi. In ultimele zile, se specula ca Sony va incepe precomenzile, asta in principal datorita paginii de PS5 de pe Amazon.

„Nu avem nimic de-a face cu asta , a spus Lempel. „Am primit un mesaj de la cineva care spune ca oamenii se aliniaza la magazine si nu aveam habar de ce. Va vom anunta cand se vor intampla precomenzile. Nu se va intampla de nicaieri. La un moment dat, va vom anunta cand puteti pre-comanda PlayStation 5.”

Eric Lempel a fost invitatul lui Geoff Keighley pe stream-ul din cadrul Summer Game Fest. Scopul era ca Geoff sa isi prezinte primele impresii pentru noul controller al PS5-ului, DualSense. El a jucat Astro’s Playroom, un joc integral ce vine impreuna cu consola si a testat live cum se simte noul controller de PS5.

Interviul cu Eric despre precomenzi e la finalul video-ului, daca sunteti curiosi:

PlayStation 5: Hands on With the DualSense PS5 Controller

Daca doriti sa fiti primii care au sansa sa precomande o varianta de PS5, Best BuyTarget, si GameStop ofera posibilitatea de inregistrare la notificari. Amazon si Walmart au creat landing page-uri, insa fara niciun fel de sign-up pentru cand se da drumul la precomenzi.

Conform Bloomberg si Nikkei Asian Review, Sony au decis sa creasca productia PS5-ului pana la 10 milioane de unitati, fiind initial lasata la 6 milioane. Sony a planificat fabricarea a 5m de unitati pana in septembrie si inca 5m pana la inceputul lui 2021.

PlayStation 5 va fi lansat pana la finalul anului, de sarbatori. Daca inca nu sunteti hotarati, inseamna ca inca nu ati vazut line-up-ul de jocuri al noii generatii PlayStation. Sau inca nu ati terminat toate exclusivele de PS4 (cazul meu).

Similar Articles

One thought on “Precomenzile pentru PS5 vor fi anuntate din timp

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.