ESGN TV debuteaza pe 6 ianuarie cu ,,Fight Night” aceasta se adreseaza in primul rand fanilor sporturilor electronice, fiind un show realizat de oamenii care sunt implicati si in organizarea competitiilor eSports. Vedeta primei emisiuni va fi Dan ,,Artosis” Stemkoski, care a devenit cunoscut de-a lungul anilor ca jucator profesionist de StarCraft si comentator GomTV, fiind unul dintre cei mai importanti colaboratori in realizarea ,,Fight Night”.

Printre numele mari aflate pe lista invitatiilor am regasit si un roman, Octavian ,,Kripparrian” Morosan, jucator profesionist de HearthStone. Alaturi de cei doi, mai sunt invitati si alti jucatori profesionisti de Hearthstone precum Cong ,,StrifeCro” Shu si Jeffrey ,,Trump” Shih. In viitoarele editii ale emisiunii „Fight Night” isi vor face aparitia si jucatorii profesionisti de Starcraft II, Manuel ,,Grubby” Schenkhuizen, Jeong ,,MVP” Jong Hyeon si Lim ,,NesTea” Jae Duk. In plus, fanii jocurilor de fighting se vor bucura sa-i vada la emisiune pe celebrii jucatori de Street Fighter, Sun Woo ,,Infiltration” Lee (Coreea de Sud), Hajime „Tokido,, Taniguchi (Japonia) si Ryan „gootecks” Gutierrez (Caster).

„ESGN este prea bun ca sa dea gres!” a declarat Dan „Artosis” Stemkoski. „Echipa de productie este uimitoare, toti lucreaza cu pasiune, au idei geniale si realizeaza continut autentic. Spre deosebire de alte canale, aici se produc emisiuni originale, care dupa parerea mea vor fi fantastice.”
„S-au depus eforturi mari pentru a perfectiona conditiile,” a declarat Manuel „Grubby” Schenkhuizen. „Felul in care se comporta cu jucatorii si studioul fantastic sunt cu adevarat impresionante.”

„Suntem foarte mândri sa lansam primul episod al „Fight Night” in ianuarie,” a declarat Morgan Stone, fost producator ESPN si actual Chief Production Officer al ESGNTV. „A fost extraordinar sa avem acesti jucatori profesionisti care sa ne ajute cu realizarea emisiunii. ,,Fight Night” este un show care nu trebuie ratat de fanii sporturilor electronice, in special de cei pasiona?i de Hearthstone!”

„Fight Night” va avea o durata intre 60 si 90 de minute, fiind prima emisiune dedicata sporturilor electronice produsa la calitatea intâlnita doar la cele mai cunoscute canale de televiziune. Programul transmis din studioul de peste 550 de metri patrati, situat in Babelsberg, Germania, va putea fi vizionat gratuit de utilizatorii din intreaga lume prin Twitch, YouTube, AzubuTV si Dailymotion pe ESGNTV.com.

http://esgn.com/
http://esgntv.com/
http://www.youtube.com/user/esgn

{noembedvideo}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.