Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer beta va incepe in aceasta saptamana, mai exact pe 3 august pentru utilizatorii de PS4, de aceea pentru a indulci situatia cei de la Activision si Treyarch s-au gandit sa lanseze astazi un trailer prin care sa ne dezvaluie o serie de carcateristici ale gameplay-ului, dupa cum era de asteptat.

In primul rand, trailer-ul pare sa se concentreze asupra a doua echipe de jucatori, fiecare de patru persoane. Acest lucru inseamna probabil ca modul multiplayer beta va avea o varietate de optiuni de joc, permitand jucatorilor sa joace Blackout ‘’solo’’ (fara echipa) sau ‘’squad’’ (ca parte a unei echipe).

O alta parte notabila din trailer este cat de diferite arata personajele, incepand cu operatorii care vor aparea in modul principal pentru multiplayer. In schimb, personajele pentru Blackout par foarte personalizabile; vedem pe cineva cu camasi si pantaloni cu diferite ‘’amprente’’ care se indeparteaza de tema militara impreuna.

De asemenea, vizibil, foarte scurt, este ceea ce pare a fi un model feminin. In timp ce acestia ar putea fi doar operatorii pe care nu i-am vazut inca, pare mult mai probabil ca Blackout le va permite jucatorilor sa isi creeze propriile personaje personalizate pentru a le folosi in modul multiplayer beta.

Trailer-ul arata tot ceea ce jucatorii se pot astepta sa experimenteze in viitoarea versiune multiplayer beta, aratand in acelasi timp actiunea pe care Blackout o va introduce in franciza populara pentru primul person shooter. S-ar parea ca Blackout va fi un punct culminant al pachetului Black Ops 4.

Totodata trailer-ul arata ca echipele se plimba in diferite vehicule, ceea ce este nou pentru Call of Duty multilayer in general. ATV-urile, elicopterele si barcile apar in trailer, acestea din urma fiind vazute doar in cateva cadre „glitched”. Aceste cadre sunt mai usor de vazut cand sunt incetinite, ceea ce este posibil cu ajutorul player-ul video de pe YouTube.

Cu toate acestea, unele dintre ‘’glimps-urile’’ scurte sunt greu de observat, chiar si atunci cand sunt incetinite. Unele vehicule arata foarte asemanator cu cele din misiunile anterioare ale altor jocuri Call of Duty. Acest lucru are sens, avand in vedere ca Treyarch a spus la evenimentul de debut din mai ca modul va cuprinde un deceniu de istorie Black Ops si va fi „unic intr-un fel in care numai Black Ops l-ar putea face”.

Scopul principal al acestui trailer a fost acela de a reafirma faptul ca versiunea multiplayer beta vine mai intai pe PS4 pe 3 august la ora 10:00 PT. Acesta va fi disponibila pe Xbox One pe 10 august la ora 10:00 PT si pe PC pe 11 august. Versiunea multiplayer beta a lui Blackout va include sase harti, zece specialisti, sase moduri, scoruri, noi arme si echipamente.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.