Varianta de mobil a celui mai popular MOBA, League of Legends: Wild Rift, primeste primul turneu oficial. Fanii deja familiarizati cu jocul au ocazia de a concura pentru premii in valoare totala de 300.000 de euro.

turneu wild rift

Primul turneu League of Legends: Wild Rift

Vara aceasta se anunta plina pentru jucatorii de League of Legends. Pe langa campionatul mondial mult asteptat, varianta de mobil a jocului a primit de asemenea propriul turneu oficial. League of Legends: Wild Rift Origin Series va avea loc la nivel de Europa, CSI, Turcia, Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Echipele reprezentative se vor infrunta intr-o serie de competitii lunare, in sistemul best of three.

Calificarile turneului vor incepe in luna iunie si vor dura pana in august. Finala offline va culmina in luna septembrie, iar campionii vor fi declarati primii castigatori ai turneului League of Legends: Wild Rift. Bineinteles, castigatorii vor merge acasa insotiti de o parte din premiile totale de 300.000 de euro.

Oricine se poate participa atata timp cat are si o echipa, iar inscrierile se pot face pe site-ul turneului originseries.com pana pe 1 iunie. Echipele trebuie sa aiba cel putin trei membri care locuiesc in regiunile mentionate mai sus, cu o varsta minima de 17 ani.

Evenimentul începe in luna iunie

In fiecare luna a evenimentului, echipele inscrise intra in una din cele opt grupe de calificare. In functie de pozitia pe care o ocupa in clasament, locurile 1 si 2 vor concura in finala lunii. Rundele de calificare ale primei luni se vor sustine pe 5-6 iunie, 12-13 iunie, respectiv etapa de calificare decisiva pe 21-24 iunie.

Odata calificate in finala lunii, echipele vor concura pentru premii si sansa de a fi invitate pentru ultimul stagiu al turneului. Echipele cu cele mai multe puncte cumulate pe parcursul evenimentului vor fi eligibile luptei pentru trofeul League of Legends: Wild Rift Origin Series.

Deocamdata, exista o singura echipa care reprezinta Romania in acest turneu. ALL 5 este formata din Bot Threshh, Laza, Smurfer, Sukuna si ZodiacTwelve.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.