Ultimele accesorii Razer primesc doua variante noi de culoare: Quartz si Mercury. Ah, nu sunteti familiarizati cu limbajul de marketing si vreti pe romana? Quartz – roz; Mercury – alb.

Cam voia lumea un Viper Ultimate si pe alta culoare in afara de negru, iar Razer au ascultat. Bine, am observat ca in ultima vreme au luat notite de la comunitate si le-au implementat destul de rapid. De data asta nu e vorba de tehnicalitati, ci pur si simplu de aspect. Asta daca roz-ul nu creste FPS-ul cuiva, dar ce stiu eu?

Produsele care au dobandit un paint-job nou in Quartz si Mercury:

  • Razer Viper Ultimate – 180 lei
  • Razer Hammerhead True Wireless – 535 lei
  • Razer Blade 15 (doar Quartz Edition) – 7.770 lei
  • Razer Core X (doar Mercury Edition) – 1.460 lei
  • Laptop Stand (doar Mercury Edition) – 240 lei

Mica recapitulare pentru ce e fiecare produs: Viper Ultimate este varful de gama pentru mousii lor wireless (review-ul nostru) la 74g; Hammerhead sunt castile in-ear wireless cu stem (pe modelul Air Pods); Blade 15 este laptop-ul lor de top; Core X, external GPU (mai bine zis suportul sau șasiul); iar ultimul e (surprinzator) un stand de laptop.

Razer doar isi extind gama deja existenta de Mercury si Quartz, lansate in 2017 si 2018. A trecut si pe la noi Kraken Kitty Edition Quartz, daca sunteti curiosi cat de „roz” sau „imaculata” a fost calitatea 🙂

Din pacate, Blade 15 nu va fi disponibil decat in SUA, Canada, Australia, Singapore, Hong Kong si China 🙁

Dar, daca v-a facut ceva cu ochiul, vedeti la ei pe site cum puteti da comanda de acum: Quartz aici si Mercury aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.