Nvidia a lansat versiunea 1.2 pentru Quake II RTX, care ofera imbunatatiri grafice versiunii RTX a celebrului joc video din 1997.

Ultimul titlu de le Nvidia LightSpeed Studio,s Quake II RTX v1.2 aduce multiple elemente grafice care imbunatatesc calitatea imaginii.

Quake II RTX este primul joc din lume care este path-traced in totalitate. Path-tracing-ul este o tehnica de ray-tracing denumita path tracing, care se aplica razelor de lumina din imagine intr-un mod in care inglobeaza toate efectele intr-un singur algoritm de ray-tracing.

Rezultatul este o experienta noua, imbunatatita, superba in Quake II, jocul celor de la id Software fiind unul dintre cele mai cunoscute jocuri din lume.

Quake II RTX include primele trei niveluri single player ale clasicului joc pe PC. Gamerii care deja detin Quake II se pot bucura de intregul joc cu ray tracing, inclusiv modurile deathmatch si cooperative multiplayer.

Cele mai noi update-uri grafice includ:

  • peste 400 de texturi actualizate
  • grafica apei din joc a fost actualizata, folosind efectul god rays in timpul randarii. Au fost actualizate si efectele de reflexie si refractie a luminii in contactul cu apa, adaugand o nota de realism.
  • grafica ray traced ruleaza acum si pe monitoarele de securitate
  • reflexii recursive sunt randate pe suprafete selecte
  • randarea a fost imbunatatita, odata cu randarea de reflexii, refractii a luminii in contact cu sticla. Nvidia a introdus si o noua setare optionala care imbunatateste calitatea randarii reflexiei luminii prin sticla
  • mai multe update-uri si imbunatatiri pentru denoising si alte caracteristici de randare, care imbunatatesc calitatea imaginii pe toate nivelurile

De asemenea cei de la Nvidia au lansat si un nou driver Game Ready pentru Halo: Reach. Acesta adauga suport pentru Image Sharpening in OpenGL si jocurile Vulkan.

Un alt aspect important al driverelor NVidia Game Ready este acela că sunt folosite deseori pentru a livra noi caracteristici pentru gamerii GeForce.

Acest driver Game Ready adauga suport pentru Nvidia Control Panel Image Sharpening in OpenGL si titlurile Vulkan. Image Sharpening permite gamerilor GeForce sa imbunatateasca claritatea imaginilor in jocuri.

Cu acest nou driver Game Ready, utilizatorii se pot bucura de aceasta caracteristica in majoritatea jocurilor disponibile pe piata.

Iar acum, am in sfarsit ce sa ma joc de pe laptop de gaming, ce este echipat cu un RTX 2060.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.