Un trailer pentru jocul Rage 2 a aparut pe internet, confirmand listarea de jocuri cu numele Walmart Canada de la inceputul acestei luni. Tot acest lucru ne indica faptul ca studioul Bethesda Softworks este în curs de dezvoltare a jocului.

Rage 2 isi face aparitia intr-un trailer de pe Youtube, in timp ce studioul, Bethesda Softworks, nu a anuntat inca jocul in sine.

Trailer-ul a aparut pe YouTube, dar la scurt timp dupa ce a fost postat, a fost eliminat din cauza unei reclamatii privind drepturile de autor de la Bethesda Softworks. Utilizatorul ‘’Wario64’’, cel care a inceput tot acest haos, a postat pe Twitter un gif al trailer-ului pentru Rage 2 intr-un tweet. Uitandu-va indeaproape la acesta puteti observa secvente scurte in care apar diferite personaje din joc.

De asemenea, s-ar parea ca jocului Rage 2 ii place culoarea roz. Alte lucruri care starnesc curiozitatea in trailer ar fi tema post-apocaliptica cat si o secventa din Mad Max.

Nu exista inca niciun cuvant despre platformele pe care veni sau o data de lansare, dar s-ar specula ca astazi, conform Eurogamer, Bethesda Softworks ar face un anunt oficial cu privire la aceste aspecte.

Comparativ cu prima parte a jocului Rage din 2010, lansat de id Software, noua versiune, Rage 2, este destul de surprinzatoare.

In afara de acest trailer si de o listare accidentala (Walmart Canada) cu presupusele jocuri care vor fi prezentate la E3, printre care se regasea si Rage 2, nu se stie nimic.

Trailer oficial pentru Rage 2

In urma listarii Walmart Canada si a gif-ului de pe Twitter, Bethesda Softworks a anunțat oficial Rage 2.

Apar aceleasi personaje ca in gif-ul de pe Twitter,  iar melodia de fundal este asemuita mortii. De asemenea, in incheiere Bathesda ne promite un gameplay al jocului maine la ora 7am PST/3pm BST.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.