Razer a lansat noul ultrabook Blade Stealth 13. Acesta este primul Ultrabook din lume cu un ecran de 13.3” cu refresh rate de 120Hz, bazat pe noile placi grafice Nvidia GeForce GTX 1650 Ti si o versiune mai rapida, cu un consum de 25W, a procesorului Intel Core i7-1065G7.

Noul Blade Stealth 13 incorporeaza si o tastatura mai rapida si mai eficienta alaturi de memorie LPDDR4X, toate componentele fiind gazduite de obisnuita carcasa de aluminiu cu finisaj mat.

Razer Blade Stealth 13 este cel mai puternic Ultrabook din lume, pe care am reusit sa-l imbunatatim si mai mult. Noul Razer Blade Stealth 13 da startul noii generatii de ultraportabile concepute pentru gaming, oferind echilibrul perfect dintre functionalitate si performanta. Brad Wildes, Senior Vice President al Systems Business Unit din cadrul Razer.

Noul Blade Stealth 13 include cel mai rapid ecran de 13.3” din lume cu un refresh rate de 120Hz, o caracteristica disponibila momentan doar pe Blade Stealth 13.

Refresh rate-ul imbunatatit asigura o redare vizuala rapida si precisa, facand tintele dar si textul afisat mai usor de distins. Ecranul ofera o rezolutie de 1920×1080 pixeli, sub o suprafata mata pentru a reduce efectele de reflexie.

Razer Blade Stealth 13

Pentru creatorii de continut alaturi de alti utilizatori care se bazeaza pe tehnologia touch, Blade Stealth 13 este disponibil si in varianta echipata cu ecran tactil cu rezolutie 4K bazat pe Gorilla Glass. Afisajul 4K este perfect pentru editarea foto-video indiferent de locatie.

Fiecare model Blade Stealth 13 reda 100% din spectrul sRGB, fiind calibrat special din fabrica pentru a garanta imagini vii si o redare precisa a culorilor indiferent daca vorbim de rularea de jocuri video sau de crearea ori de urmarirea de continut audio-video.

Ecranul este incadrat de margini deosebit de subtiri, de doar 4.9mm, cea superioara gazduind un Webcam HD cu senzor IR compatibil cu tehnologia Windows Hello. Webcam-ul HD este esential pentru a putea pastra legatura cu familia, pentru a putea participa la teleconferinte sau pentru a putea organiza intalniri de la distanta.

Cel mai nou Blade Stealth 13 se bazeaza pe noua placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, care datorita celor 4GB de memorie GDDR6 si celor 1.024 de nuclee NVIDIA CUDA, ofera performante sporite cu pana la 80% fata de GeForce GTX 1050.

Noua solutie grafica le permite jucatorilor sa se bucure de cele mai noi jocuri de tip battle royale in toata splendoarea lor pe un notebook cu diagonala de 13 inci, o experienta posibila doar pe Blade Stealth 13. Nu lipseste nici tehnologia NVIDIA Optimus, care permite Blade Stealth 13 sa prioritizeze fie performanta, fie durata de functionare, adaptandu-se fiecarui scenariu de utilizare.

Alaturi de noul GPU, ultrabook-ul gazduieste versiunea cu un consum de 25W a procesorului Intel Core i7-1065G7, echipat cu patru nuclee si capabil sa atinga viteza de 3.9Ghz GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost. Procesorul de 25W reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de versiunea standard de 15W, oferind un spor performanta sustinut. Rezultatul se traduce printr-un framerate crescut si timpi redusi de randare.

Razer Blade Stealth 13 este echipat cu un port USB-C Thunderbolt 3, o tehnologie exclusiva Intel, ce permite o rata de transfer crescuta si o functionare plug and play fara cusur cu Razer Core X eGPU (comercializat separat). Conectarea Core X eGPU le permite utilizatorilor sa se foloseasca de puterea aproape oricarei placi grafice in sistem dual-GPU cu placa GeForce GTX 1650 Ti din Blade Stealth pentru a completa sarcini intensive de randare sau modelare 3D.

Noul Blade Stealth 13 incorporeaza si o noua tastatura, cu un buton Shift drept de dimensiuni complete si butoane directionale cu inaltimea injumatatita, caracteristici ce ofera o experienta de utilizare mai eficienta. Nu lipseste nici iluminarea Razer Chroma RGB, tastatura putand fi personalizata alegand dintre 16,8 milioane de culori si efecte de iluminare disponibile prin aplicatia Razer Synapse 3.

Pe langa noua tastatura, Blade Stealth 13 se poate lauda si cu 16GB de memorie LPDDRX ce ruleaza la o viteza de 3733MHz. Imbunatatirea vitezei duce la imbunatatirea performantei in cazul aplicatiilor care folosesc in mod intensiv resursele CPU.
Blade Stealth 13 ramane cel mai compact laptop de gaming din lume, avand dimensiuni de doar 1,5 x 30,2 x 21 de cm si doar 1,39 de kg, in timp ce ofera performantele unui laptop de gaming de dimensiuni complete.

Noul Razer Blade Stealth 13 porneste de la 1.999,99 Euro si este disponibil de azi pe Razer.com si in oferta anumitor parteneri de retail din SUA si Canada. Noul Razer Blade Stealth 13 va deveni disponibil in curand si in Europa, China, Asia Pacifica si Orientul Mijlociu.

4 thoughts on “Razer a lansat Stealth 13

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.