Razer a anuntat azi disponibilitatea software-ului Razer THX Spatial Audio App pentru Windows 10. Noua aplicatie ofera sunet surround 7.1 prin intermediul unor boxe virtuale ce pot fi ajustate pentru un sunet pozitional superior.

Astfel, Razer THX Spatial Audio App imbunatateste experienta de gaming, putand fi folosita cu toate tipurile de casti, oferindu-le jucatorilor cea mai buna experienta surround, indiferent daca utilizeaza o conexiune jack de 3.5mm, Bluetooth sau USB.

Impreuna cu THX, am dezvoltat o solutie audio captivanta, care raspunde la cea mai des intalnita nevoie a jucatorilor, pozitionare audio dinamica si precisa.

Am reusit sa obtinem acest rezultat pornind de la experienta de sunet cinematografic a THX, careia i-am adaugat o gama larga de posibilitati de personalizare, pentru un reglaj fin menit sa imbogateasca experienta ascultatorului. Alvin Cheung, Senior vice president al diviziei de periferice din cadrul Razer.

THX este incantata sa colaboreze cu Razer pentru a imbunatati experienta de gaming prin THX Spatial Audio. Aplicatia ofera o experienta veridica nu doar in gaming, ci si in cazul vizionarii de filme si ascultarii de muzica. Jason Fiber, Senior vice president si General manager al diviziei de tehnologii mobile a THX Ltd.

Razer THX Spatial Audio App

THX Spatial Audio ofera una dintre cele mai autentice experiente de sunet pozitional, chiar si ascultand surse pur stereo, multumita motorului de procesare audio de la THX.

In mod obisnuit, sistemele de sunet surround necesita o sursa audio optimizata pentru o configuratie multi-speaker, insa motorul de procesare audio THX este capabil sa produca un camp auditiv larg, cu o pozitionare veridica a sunetelor in spatiul auditiv, chiar daca este utilizata o sursa cu doar doua canale.

Indiferent daca este utilizata o sursa stereo, 5.1 sau 7.1, procesarea THX combinata cu sistemul unic de pozitionare a difuzoarelor virtuale ofera ca rezultat un sunet 3D ce este perceput instinctiv ca fiind natural, aducand astfel jocurile la viata.

Orice gamer este de acord cu faptul ca localizarea precisa a oponentului reprezinta diferenta dintre a castiga si a pierde. Cu aplicatia Razer THX Spatial Audio, jucatorii pot identifica rapid pozitia adversarilor bazandu-se exclusiv pe zgomotele pe care acestia le produc in joc, iar acesta este un avantaj competitiv major.

Acest nivel de acuratete reduce in mod considerabil si oboseala. Prin faptul ca jucatorul nu mai trebuie sa depuna un efort considerabil de a intelege pozitia inamicilor, acesta poate avea sesiuni de joc mai bune, cu durate mai lungi.

Gratie anilor de experienta in modelarea 3D a sunetului, THX a realizat faptul ca fiecare persoana aude in mod diferit si are propriile preferinte in ceea ce priveste sunetul: volumul, frecventele si directia sunetului sunt experimentate diferit de fiecare individ.

Pentru a oferi o experienta completa de ascultare, aplicatia Razer THX Spatial Audio include o suita bogata de optiuni de personalizare.

Printre ele se numara pozitionarea difuzoarelor virtuale, ajustarea distantelor si a volumului, aceste aspecte permitandu-le fiecarui utilizator sa modifice experienta surround dupa propriile preferinte auditive.

Mai mult, utilizatorii pot personaliza sunetul oricarui joc si al oricarei aplicatii media, astfel incat sa reproduca exact conditiile in care creatorii continutului respectiv au dorit ca acesta sa fie ascultat.

Utilizand sectiunea Equalizer din aplicatia Razer THX Spatial Audio, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de configuratii predefinite denumite THX Tuned Presets, sau pot crea, modifica si salva propriile configuratii ale egalizatorului pentru o experienta de ascultare perfecta, personalizata.

Atunci cand utilizatorul doreste sa se joace, motorul audio THX ii va furniza sunet pozitional care il va ajuta sa castige, iar cand acesta doreste sa se relaxeze ascultand muzica, nu trebuie decat sa schimbe profilul de sunet din aplicatia Razer THX Spatial Audio. Aceasta ii va oferi o experienta plina si captivanta, care-l va face sa creada ca se afla pe scena, intre artistii preferati.

Razer THX Spatial Audio App pentru Windows 10 a fost proiectata sa functioneze cu toate brandurile de casti, facand disponibila experienta THX Spatial Audio pentru cat mai multi utilizatori cu putinta.

Compatibil cu tipurile de conexiune de 3.5mm, USB si Bluetooth, acum toti utilizatorii au posibilitatea de a-si imbunatati experienta audio stereo, dar si sunetul virtual 5.1 sau 7.1, utilizand Razer THX Spatial Audio App.

Razer THX Spatial Audio App se instaleaza impreuna cu un widget ce poate fi accesat prin intermediul Windows Game Bar pentru Windows 10 (combinatia de taste Win + G) si care ofera acces rapid la functiile de baza precum schimbarile setarilor de egalizator in timp real.

Despre RAzer THX Spatial Audio App:

⦁ Pozitionare audio superioara, indiferent de sursa de sunet: Localizarea sunetelor se face precis, tehnologia fiind superioara configuratiilor 7.1.
⦁ Optimizata de THX: Aplicatia ofera un camp auditiv de un realism ridicat, cu o calitate specifica industriei cinematografice.
⦁ Calibrarea sunetului surround: Posibilitatile de ajustare a sunetului pozitional permit crearea unui camp auditiv perfect, bazat pe preferintele fiecaruia.
⦁ Ajustare EQ si profiluri THX predefinite: Fie ca doreste mai mult bass sau mai multa claritate, utilizatorul poate ajusta frecventele joase, medii si inalte din aplicatie.
⦁ Compatibil cu conexiunile de tip 3.5mm, Bluetooth si USB

Software-ul poate fi achizitionat de pe webshopul celor de la Razer si are urmatoarele praguri de pret:
⦁ 12,49 Euro in cazul upgrade-ului de la 7.1 Surround
⦁ 24,99 Euro pentru achizitia pachetului standard

Similar Articles

3 thoughts on “Razer aduce tehnologia de sunet THX pentru toate PC-urile de gaming

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.