Razer a anuntat azi primul ultrabook de gaming din lume, anume Razer Stealth 13, ce vine echipat cu placa video Nvidia GTX 1650 si procesor Intel din cea de-a 10-a generatie.

Razer extinde in mod constant granitele tehnologiei proiectand laptopuri care folosesc cele mai performante componente in cele mai mici carcase. Am facut istorie cu Razer Blade, care au creat categoria sistemelor de gaming cu dimensiuni reduse, iar acum, Blade Stealth este pionierul unei noi categorii de piata cu performante de invidiat si dimensiuni si mai reduse. Brad Wildes, Senior Vice President al diviziei de sisteme Razer.

Razer Stealth ofera o experienta unica gamerilor ce se afla in continua miscare, oferind astfel si performanta intr-o carcasa ce are grosime de doar 15mm si cantareste doar 1.3 kg.

 

Razer Blade Stealth 13

 

Razer Stealth este disponibil incepand cu sfarsitul lunii septembrie 2019, direct pe site-ul oficial Razer sau la diferiti parteneri din SUA, Canada, Asia si Europa.

Acesta va fi lansat cu trei modele distincte: Mercury White si modelul GTX cu variatiile FullHD si 4K tactil.

Razer Blade Stealth 13 modelul GTX Full HD sau 4K este echipat cu placa video Nvidia GTX 1650, cu procesorul Intel i7 1065G7 dar si cu stocare pe un SSD PCIe de 512 GB.

Pentru a optimiza durata de viata a bateriei, noile modele Razer Blade Stealth 13 GTX folosesc tehnologia NVIDIA® Optimus, care asigura echilibrul optim intre putere si productivitate.

Modelul cu rezolutie Full-HD are un ecran mat si foloseste tehnologia  LPDT (Lower Power Display) de la Intel, pentru a extinde la maximum durata de viata a bateriei, in timp ce modelul cu rezolutie 4K UHD foloseste un panou de sticla ce permite functionalitatea tactila. Ambele panouri sunt calibrate special din fabrica, redand 100% din gama de culori sRGB.

Noile Razer Stealth aduc experienta de gaming utilizatorilor care-si doresc portabilitate maxima, exploatand din plin performantele Turing prin incorporarea solutiei grafice GTX 1650 intr-un laptop cu diagonala de 13. Suntem extrem de mandri de aceasta colaborare, acest laptop echipat cu placi video GTX este dovada ingeniozitatii impresionante de care dau dovada cei de la Razer cand vine vorba de design. Kaustubh Sanghani, vice-presedinte si General Manager NVIDIA.

Razer Blade Stealth 13 Mercury White este echipat cu procesorul din noua generatie Intel, anume i7 i7-1065G7 ce are un TDP de doar 25W, fiind astfel demn de a fi numit un laptop de gaming. Procesorul include si cea mai noua tehnologie grafica de la Intel, Iris Plus, ce ofera o performanta suplimentara in aplicatii de randare.

Acesta are inclus si un SSD PCIe de 256 GB si un ecran mat FullHD, pachetul fiind completat de design-ul complet alb specific produselor Razer din gama Mercury White. Display-ul vine calibrat special din fabrica, redand astfel 100% din gama de culori sRGB, iar bezel-ul de dimensiuni reduse contribuind la o experienta cat mai placuta oferita utilizatorului.

Toate cele trei laptopuri de gaming beneficiaza si de alte caracteristici ce intaresc afirmatia ca Razer Stealth este cu adevarat primul ultrabook de gaming. Acestea vin echipate cu 16GB RAM LPDDR4, stocare pe SSD-uri PCIe ce pot ajunge pana la 512GB ce poate fi la randul sau extins dupa bunul plac, dar si alte optiuni de top cand vine vorba de conectivitate cum ar fi port USB-C Thunderbolt 3 si Wi-Fi 6.

Printre caracteristicile apreciate din generatia anterioara Razer Blade au fost incluse in noile modele tastatura cu o singura zona de iluminare Razer Chroma RGB, camera Windows Hello IR, ce asigura acces usor si rapid prin recunoasterea faciala, respectiv trackpad-ul de sticla cu dimensiuni generoase ce foloseste Windows Precision Drivers.

 

Similar Articles

One thought on “Razer anunta Blade Stealth 13, primul ultrabook de gaming din lume

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.