Cumva un lucru oarecum asteptat, Razer vine cu o veste buna pentru utilizatorii sau fanii de Deathadder si anunta noua versiunea a acestuia, ce poarta numele de v2.

De la lansarea sa, Razer DeathAdder a fost disponibil in peste 30 de variante care au ridicat in mod constant standardul de calitate pentru mouse-urile de gaming.

Conform vanzarilor din 2019, acest model a vandut peste 10 milioane de unităti la nivel mondial. Pastrand binecunoscutul design ce-i confera cea mai buna ergonomie din categoria lui, noul Razer DeathAdder V2 include acum noi tehnologii precum senzorul optic Razer Focus+, switch-urile optice si cablul Razer Speedflex.

Astfel, DeathAdder V2 este arma esentiala care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea unui gamer.

Razer DeathAdder V2

Razer incearcă sa atinga perfectiunea cu fiecare produs dezvoltat. Astfel, am continuat sa imbunatatim DeathAdder de-a lungul anilor. Cu DeathAdder V2, am luat cel mai popular mouse de pe piata si l-am imbunatatit si mai mult, pentru a le oferi jucatorilor arma fundamentala care ramane fidela reputatiei si ofera un avantaj nedrept. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer.

Proiectat in special pentru mainile de dimensiuni medii si mari, forma ergonomică unica a lui DeathAdder se potriveste perfect utilizatorilor ce folosesc palm grip, dar si cu celor cu claw grip.

Spre deosebire de mouse-urile clasice destinate folosirii la birou, DeathAdder ofera un grad de confort sporit, reducand stresul asupra incheieturilor.

DeathAdder V2 aduce imbunatatiri dincolo de forma. Mouse-ul este echipat cu un nou învelis rezistent la transpirație, materialul cauciucat oferind o priză mai buna.

Noul DeathAdder V2 incorporeaza si o rotita de scroll care ofera o experienta de utilizare imbunatatita. La aceasta contribuie si constructia cu greutate redusa, mouse-ul cantarind doar 82g.

Inima lui DeathAdder V2 este senzorul optic Razer Focus+, care se poate lauda cu cele mai bune specificatii de pe piata si care incorporeaza si noi functii inteligente.

Precizia incredibila a lui DeathAdder V2 este garantata de folosirea unor tehnologii precum Smart Tracking, Asymmetric Cut-off si Motion Sync. Senzorul Focus+ ofera precizie la nivel de pixel, acest lucru putand sa faca diferenta dintre victorie si înfrangere.

DeathAdder V2 este echipat si cu noile switch-uri optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care folosesc fascicule infrarosii pentru a detecta cu precizie maxima momentul actionarii butoanelor, eliminand astfel riscul actionarilor duble neintentionate.

Oferind un timp de raspuns mai mic, DeathAdder V2 devine o extensie adevarata a jucatorului. Deosebit de rapide si de durabile, Optical Mouse Switches sunt construite sa reziste la 70 de milioane de actionari.

Razer Deathadder v2 are un pret recomandat de vanzare de 79.99 euro si este deja disponibil pe shop-ul online Razer, urmand ca in perioada urmatoare sa fie disponibila si la retailerii de profil.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.