Cei de la Razer au anuntat Raion, un arcade fightpad pentru PlayStation4 si PC, care le ofera jucatorilor controlul si precizia caracteristice unui fightstick de dimensiuni complete sub forma unui controller de dimensiuni normale.

Conceput pentru comunitatea pasionatilor de jocuri cu lupte, noul Razer Raion include pe langa traditionalele butoane shoulder si trigger, sase butoane supradimensionate specifice fightstick-urilor, dar si un D-pad cu 8 directii.

Acest design le ofera o paleta larga de optiuni atat jucatorilor care prefera priza clasica, cat si celor care folosesc priza de tip gheara. Modul de competitie incorporat dezactiveaza butoanele extra pentru a asigura sesiuni fara accidente, in timp ce touchpad-ul PS4 incorporat ofera toate functiile la care se asteapta gamerii de console.

Fanii jocurilor cu lupte se numara printre cei mai pasionati si mai dedicati gameri, care se asteapta la cele mai bune performante de la echipamentele pe care le utilizeaza.

Cum soarta confruntarilor depinde adesea de decizii luate pe moment, folosirea celui mai bun controller poate fi diferenta dintre victorie si sau un clasic rage.

Razer Raion

Avand acest lucru in vedere, Razer Raion a fost dezvoltat cu ajutorul comunitatii de jocuri cu lupte, feedback-ul primit din partea lor fiind incorporat in designul acestui controller care imbina cele mai bune caracteristici ale arcade stick-urilor cu acelea ale controller-elor traditionale.

Razer Raion ofera controlul si consistenta de care am nevoie in cadrul jocurilor cu lupte. Confortul si responsivitatea oferite de D-Pad si de butoane ma ajuta sa ma pot concentra pe joc si sa execut cu precizie combo-urile dorite. Mark “MarkMan” Julio, specialist in jocuri cu lupte in cadrul Team Razer.

Inspirat de amplasarea butoanelor caracteristica arcade stick-urilor, Razer Raion include 6 butoane usor mai mari decat standardul din industrie, acestea fiind amplasate strategic pentru a face mai usoara executarea combo-urilor chiar si in mijlocul celor mai palpitante lupte.

Pentru a asigura ca fiecare apasare a butoanelor este inregistrata cu precizie, noul controller foloseste Razer Yellow Mechanical Switches, care ofera pe langa acuratete si o viteza de actionare ultra-rapida.

Construite pentru a face fata la 80 de milionare de actionari, la fel ca tastaturile varf de gama din oferta Razer, switch-urile mecanice galbene dezvoltate de Razer ofera un raspuns instantaneu chiar si in cadrul celor mai solicitante competitii.

Razer Raion incorporeaza si un D-pad Mecha-Tactile cu 8 directii, care le ofera jucatorilor abilitatea de a executa miscari in diagonala cu viteza crescuta si precizie maxima. O actiune esentiala jocurilor cu lupte, care necesita executarea cu precizie a miscarilor de tip arc de cerc.

Dincolo de responsivitatea sporita, D-pad-ul cu 8 directii ofera si un feedback tactil, astfel incat jucatorii sa simta mai bine butoanele in timp ce executa diferite combo-uri.

Feedback-ul mai bine definit ofera jucatorilor un sentiment de control si reduce numarul miscarilor nereusite.

Razer Raion are un Pret recomandat de vanzare de 109.99 Euro si este disponibil deja in Europa, China, Australia, urmand ca in ca in cel mai scurt timp sa fie disponibil si pe piata americana.

3 thoughts on “Razer anunta fightpad-ul Raion

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.