Razer anunta Nari Ultimate pentru Xbox One, prima pereche de casti cu raspuns haptic proiectata special pentru Xbox One. Avand la baza tehnologia haptica inteligenta Razer HyperSense, noile Nari Ultimate pentru Xbox One ajuta la constientizarea superioara a pozitionarii in jocuri si la o experienta de gaming nemaiintalnita.

Razer HyperSense este un produs dezvoltat in colaborare cu Lofelt™, companie cu sediul in Germania, lider al tehnologiei haptice ce este specializat in dezvoltarea de experiente de utilizare captivante, bazate pe raspunsul tactil. Castile folosesc difuzoare speciale si o procesare inteligenta a semnalului pentru a genera raspuns tactil high-definition redat in timp real.

Castile interpreteaza in mod inteligent diferitele efecte audio si le transforma in vibratii dinamice, permitand utilizatorilor sa simta pe pielea lor actiunea din joc, fara a fi necesara instalarea unei aplicatii aditionale sau implementarea tehnologiei in joc. Compatibil cu toate titlurile disponibile pe Xbox One, Razer Nari Ultimate pentru Xbox One garanteaza o experienta de utilizare nemaiintalnita si sesiuni de gaming mai captivante.

Prin adaugarea simtului tactil, efectele audio pot sa redea cu mai mult impact actiunea din jocuri.  Razer HyperSense reproduce la nivel de senzatii tactile intamplarile cheie din joc, de la pasi subtili pana la explozii grandioase, oferind o constientizare precisa a pozitionarii jucatorului, dar si a elementelor mediului inconjurator din spatiul virtual.

“Castile Nari Ultimate pentru Xbox One au fost proiectate pentru a le aduce tuturor jucatorilor o noua dimensiune a gamingului,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al unitatii de periferice din cadrul Razer. “Prin Razer HyperSense am facut posibil ca toti jucatorii sa redescopere titlurile lor preferate din perspectiva unor experiente si mai captivante.”

Castile Razer Nari Ultimate pentru Xbox One au fost concepute sa ofere un nivel de confort crescut si pe durata sesiunilor prelungite de joaca. Cupele pivotante sunt confectionate din spuma cu memorie, care incorporeaza si un strat de gel cu efect racoritor pentru a reduce disconfortul creat de temperatura crescuta in urma folosirii prelungite.

Printre alte caracteristici  menite sa ofere o experienta de utilizare facila se numara microfonul retractabil cu functie rapida de Mute, control hardware al intensitatii efectelor generate de tehnologia HyperSense si inca un buton de control al raportului dintre sunetele din joc si cele de pe chat. Banda superioara cu autoreglare asigura o potrivire perfecta indiferent de dimensiunea capului.

In plus, castile Razer Nari Ultimate pentru Xbox One se pot conecta direct la consola in modul Xbox Wireless, garantand o libertate de utilizare completa si in modul wireless, fara sa fie nevoie de un adaptor aditional. Castile sunt compatibile si cu tehnologia Windows Sonic.

Concepute initial pentru PC, castile Razer Nari Ultimate au fost lansate in septembrie 2018 si au devenit populare datorita implementarii tehnologiei Razer HyperSense, care ofera o experienta de gaming cu adevarat noua. Cu Razer Nari Ultimate pentru Xbox One, Razer aduce aceasta experienta premiata in multiple randuri si pentru utilizatorii de Xbox One.

Similar Articles

One thought on “Razer anunta o pereche de casti pentru Xbox One

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.