Razer anunta o noua unitate de grafica externa (eGPU), Razer Core X Chroma. Noul Razer Core X Chroma include acum un sistem de alimentare de 700W, porturi USB si Gigabit Ethernet, respectiv un sistem de iluminare bazat pe tehnologia Razer Chroma.

Proiectata sa functioneze cu o varietate de laptopuri Windows si MacBook-uri ce dispun de Thunderbolt 3, gama eGPU Razer Core le ofera luptatorilor mobili abilitatea de a beneficia de puterea grafica specifica unui desktop de gaming fara mare efort. Astfel, utilizatorii pot rula cele mai solicitante jocuri si pot crea continut la nivel profesional, totul cu viteze uluitoare.

Pentru a se preta nevilor celor mai pretentiosi gameri si creatori de continut, Razer Core X Chroma include acum o sursa de alimentare de 700W, porturi USB si Gigabit Ethernet, dar si iluminare Razer Chroma.

In cazul utilizarii cu laptopuri cu Windows 10, este necesar ca ele sa dispuna de un port Thunderbolt 3  compatibil cu solutii externe de grafica (eGFX)  si de ultimul update Windows RS5. Printre laptopurile Razer compatibile se numara Razer Blade Stealth 13, Razer Blade 15 si Razer Blade Pro 17 (versiunea cu GeForce GTX 1060)

Pentru sistemele Mac, este necesar un port Thunderbolt 3, macOS versiunea High Sierra 10.13.4 sau mai recenta si o placa grafica AMD Radeon compatibila.

Plug and play

Pentru a utiliza Razer Core X Chroma, utilizatorii trebuie pur si simplu sa instaleze o placa grafica PCIe de desktop, sistemul de grafica externa fiind compatibil atat cu placi grafice Nvidia GeForce RTX, GeForce GTX si Quadro, cat si cu modelele Radeon si Radeon Pro ce dispun de AMD XConnect.

Instalarea unei placi grafice este o experienta ce nu necesita utilizarea de unelte, gratie unui mecanism de tip sertar.  Placa grafica se instaleaza in slotul PCIe si se securizeaza cu un singur surub ce poate fi rotit cu mana.

Cel mai versatil eGPU disponibil la ora actuala

Noul Razer Core X Chroma este cel mai versatil sistem de grafica externa disponibil la ora actuala. Este echipat cu conectivitate USB si Ethernet si poate sa gazduiasca o placa grafica cu o latime de pana la 3 sloturi. Noul hub de conectivitate I/O (intrari si iesiri) include patru porturi USB Type-A si un port Gigabit Ethernet. Acest hub a fost amplasat in partea de spate a dispozitivului pentru a usura management-ul cablurilor.

Pentru a asigura performante stabile si la cel mai mare nivel de solicitare, Razer Core X Chroma include un design unic bazat pe doua chip-uri Thunderbolt , ce pot gestiona fara probleme traficul de date grafice si pe cel de periferice prin folosirea unui singur cablu Thunderbolt 3.

Sursa de tip ATX a fost de asemenea imbunatatita, oferind acum o putere de 700W, suficienta si pentru cele mai performante placi video ale momentului. Mai mult, folosind cablul Thunderbolt 3 inclus in pachet, noul Razer Core X Chroma poate incarca laptopurile compatibile prin portul USB-C cu pana la 100W.

Carcasa de aluminiu include acum si doua zone de iluminare RGB, bazate pe Razer Chroma. Ambele zone pot fi configurate dupa placul utilizatorului folosind aplicatia Razer Synapse 3. Astfel, utilizatorii de Windows pot alege din 16,8 milioane de culori, efectele de iluminare putand fi sincronizate cu continutul diferitelor jocuri compatibile.

Carcasa are fante de aerisire pe lateral si ventilatoare care asigura disiparea rapida a caldurii si mentinerea unei performante termice optime. 

Pret si disponibilitate

Noul Razer Core X Chroma este disponibil pe pagina Razer.com de la 429.99 euro si prin intermediul unor parteneri retail din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania si tarile nordice.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.